Jump to content
darcosi

Всякакви части за 5ген Hatch

Recommended Posts

Провават се много неща за Сивик 5ген хатч.Ако някой иска може да пробва мотора все още е на колата.При интерес лични или тел.08877145311.Двигател D16Z6, скорости, полуоски, стартер, алтернатор, делкоцена:1000лв2.ECU P28цена:200лв3.Стъклен лук за сивик 5ген Hatch с механизмите.цена:50лв4.Предни мигачи Американските със оранжеви габарити.цена:30лв двата5.Предни Фаровецена: 25лв броя6.Предни седалки американския моделцена:50лв двете7.Задни дискови спирачки(шенкели, носачи, дискове, апарати, жила ръчна)цена:300лв8.Оригинален Волан с AIRBAGцена:50лв9.Автопилот:цена:40лв10.Заден спойлер със стопцена:40лв11.Заден спойлер без стопцена:10лв12.задно стъклоцена:90лв13.задна чистачка(всичките там механизми)цена:35лв14.AC радятор който стой вътре при парното:цена:35лв15.Воден радяторцена:45лв16.Резервоар със бензинова помпацена:90лв17.Предни колани черни:цена:15лв броя18.задна кора черна(има дупки за елипси !!! )цена:25лв19.заден капак с място за малкиа номерцена:40лв20.преден капак с леки забележкицена:130лв21.предни калницицена:40лв броя22.Барче черно с поставка за чашите счупено е нещо по механизма за чашките.цена:15лв23.Задни амортисьори от Сивик 5ген 4х4(доста по трърди от тези на Hatch)цена: 40лв Двата със прожините24.Предни амортисьори от Сивик 5ген Hatch D16z6цена: 40лв Двата със прожините25.Задни амортисьори от Сивик 5ген Hatch D16z6цена: 40лв Двата със прожините26.Предно стъклоцена 50лв( ако някой си го свали )27.Моторче+механизните за предните чистачки.цена:10лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

задни амортисьиори от 4х4 то продаденирадятора запазен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

- Резервна гума от тънките - 20лв !!!

задни амортисьиори от 4х4 то продаденирадятора запазен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дарко имаш ли снимки?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дильо, изключен ти е телефона, имам мерак за стъкления шибидах и автопилота !!!Пламен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

18.задна кора черна(има дупки за елипси )цена:25лвако можеш да ми пратиш снимки на тази кора. ако няма скъсано или лекета ще я взема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Предния капак,какъв цвят е,ако все още стои? :angry:

Редактирано от ivo81

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз ще взема резервната гума :lol: и вземи ми вдигни :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дарко имаш ли снимки?

Снимки на кое ?

Дильо, изключен ти е телефона, имам мерак за стъкления шибидах и автопилота :DПламен

Ако решиш нещо звънни чекам те

18.задна кора черна(има дупки за елипси )цена:25лвако можеш да ми пратиш снимки на тази кора. ако няма скъсано или лекета ще я взема.

Ми не съм я прал и може и да има някое петно за 17години.

Предния капак,какъв цвят е,ако все още стои? ;)

Колата е черна

аз ще взема резервната гума :D и вземи ми вдигни :)

Готов сиза сега това вече не е налично1.Двигател D16Z6, скорости, полуоски, стартер, алтернатор, делко2.ECU P283.Стъклен лук за сивик 5ген Hatch с механизмите. - почти спазарен4.Предни мигачи Американските със оранжеви габарити.6.Предни седалки американския модел9.Автопилот15.Воден радятор - запазен16.Резервоар със бензинова помпа23.Задни амортисьори от Сивик 5ген 4х4(доста по трърди от тези на Hatch)28.Резервна гума от тънките

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дай снимка на мигачите, щото 1 приятел е с канадски сивик и му счупиха единия та сега си търси нови

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

продадени са съжалявм

дай снимка на мигачите, щото 1 приятел е с канадски сивик и му счупиха единия та сега си търси нови

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега дай една цена за планката на радиятора че мойта се счупи и сега сьм го вьрзал така че да мога да карам !!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега дай една цена за планката на радиятора че мойта се счупи и сега сьм го вьрзал така че да мога да карам !!! !!!!

и барчето ако може снимки ако е от тва дето е без джоб4ето отнасям го намомента

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

какво стана с тая кора :drunk: ще я заслужа ли? драсни някое лично.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снимка на предния капак ако може.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...