Magnum 7 #1 Публикувано 17 Март, 2009 напоследък забелязвам модата да се снимат колите с GSM, и се чудя дали не е нарочно - 'камерата' размазва сериозно, изпуска детайли, и може би изпуска и проблемите на колата, и тя изглежда по-добре ?!?според мен е неуважително към клиентите ти, и към форума като цяло, да не отделиш един час и да направиш една добра фотосесия на колата си. малко гиздене преди това не вреди (питайте жените)но да пуснеш снимки на мръсна кола си е направо обида към колата ти, към марката, и към целия форум.и забележете какво става, след като се опитах да обясня културно това на един колега, при това на лични съобщения, да не му цапам темата: човеко може ли така да поддържаш тази красива кола - или по-скоро да не я поддържашче и се опитваш да я продадеш - да я беше измил преди да я снимаш! обидно е за колатасъжалявам, че се включвам не на място, но после да не се чудиш, защо не се продавакато ти видят колата на снимките, хората си мислят, че щом си нямал пари да я измиеш, кой знае как си я и поддържалУмнико, по това че не е измита колата ли съдиш колко е потдържана??? Сигурно ако измия една тотална кочина да лъсне отвън, ти пръв ще се наредиш на опашката да я купиш. Айде гледай си работата и не ми пиши глупости.... да, по това съдя! ... явно ти си много умния, със супер-поддържана хондадръж си я мръсна и със здраве да си я караш дълги годиниАбе тебе кой те натиска, че звъниш!?!?! Казах ти да си гледаш работата, а ти продължаваш. Хайде намери си някой друг да му досаждаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #2 Отговорено 17 Март, 2009 Иво смени си снимката от аватара,че като те видят къв си мръсен циган как да те послушат не се коси, всеки сам си носи кръста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #3 Отговорено 17 Март, 2009 Иво,не се хаби.И аз съм имал интересни съобщения заради забележки към някои колеги...живи и здрави да са,излагат себе си,не мене...а ако си мислят че другите хора са глуповати и не се сещат за кво иде реч,това е доста нахално и самонадеяно.Не се хаби приятел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #4 Отговорено 17 Март, 2009 (Редактирано) ...що не си му написал ника на тоя ,явно има доста борсуци на които целя свят им е крив,нормална дискретна забележка и той Редактирано 17 Март, 2009 от Еди Ведър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #5 Отговорено 17 Март, 2009 борсуци...а, точно се чудех за думата, която описва 92-95% от търговците на автомобили... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове