Milen_Sto 1 #1 Публикувано 16 Март, 2009 Вчера към 17ч паркирах хонделката пред музикалната академия(бул. "Евл.Георгиев"),едно приятелче живее там,тръгнахме с неговата кола.Към 22ч се върнах да я взема и видях,че задна дясна гума е до долу,полудех!Извадих всичко от багажника(туба+хиляда др. неща),сложих рез. гума,взех спуканата и отидох до един денонощен център за гуми(с колата на приятелчето),оказа се БУЧНАТА с нож,нищо,залепиха я!Връщам се,свалям рез.гума да сложа моята си и к'во да видя-минато с ключ по задния десен калник - толкова викане и псуване,че и оперен певец от академията не е способен на тая височина на гласа.Обеснете к'ви са тия боклуци,срязали гумата(хубаво),видели,че колата си е още там с рез. гума и решили и да я дернат(а беше една измита,лъсната)!Хубавото е,че дернатото не е дълбоко и с малко паста ще се оправи.Сега молбата ми е,ако някой има възможност да ми даде 4-5 капки пастица ще съм много благодарен,не е казано днес или утре....,просто не искам да си карам Хонда-та надрана ;( Във Видин имам паста,но нз кога ще си ходя,а нямам излишни левчета да си купувам.Всеки ден съм в Ст.град,живея в Надежда,който има възможност моля да сподели малко пастичка,не заради мен,заради НЕЯ-ХОНДА-та! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #2 Отговорено 16 Март, 2009 Виж сега колега,според мен това е някой комшия на твоя приятел,който си мисли че е купил това място. Аз предлагам довечера оставяш колата там отново и стоиш в друга кола. "Специалиста" сигурно пак ще опита да направи нещо подобно...Ако трябва ще се съберем повечко от форума в другата кола и като дойде "Специалиста" слизаме и го почваме.... та да запомни кога се дере ХОНДА. Аз съм ЗА с двете ръце! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #3 Отговорено 16 Март, 2009 Леле какъв помярски народ има леле на такива само яко бой през ръцете с някоя жилава пръчка трябва да се приложи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev 0 #4 Отговорено 16 Март, 2009 Пълна селяния е тая държава .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milen_Sto 1 #5 Отговорено 16 Март, 2009 Че бих въртял гуми на ръчичката на т'ва коп....це е ясно,не вярвам да разбера кой е!За това по-важно е да махна тая гадна драскотина и да си бръмча. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #6 Отговорено 16 Март, 2009 Физическата саморазправа не решение на проблема! Само го питай ако го намериш коя е неговата кола със спокоен и безразличен тон и се радвай на реакцията му. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan100ev 2 #7 Отговорено 16 Март, 2009 Радвай се че е вьзможно да се ремонтира тази гума,защото при смяна боли още повече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #8 Отговорено 16 Март, 2009 Аз мога да ти дам паста, пиши ми на скайпа да се разберем как да ти дам, макарче не знам дали е достатъчно абразивна и дали ще ти свърши работа. За жалост нямам вече гъбичка, затова това поне ще трябва да си осигуриш сам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #9 Отговорено 16 Март, 2009 Физическата саморазправа не решение на проблема! Само го питай ако го намериш коя е неговата кола със спокоен и безразличен тон и се радвай на реакцията му.Ама с щанга в ръка нали Боя не е решение ама вкарва в правия път подобни индивиди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #10 Отговорено 16 Март, 2009 Само бухалка му е майката и то яко по рацете,друг път ще си помисли дали да го направи.А до го връщаш по неговата кола , това не е правилно, тя за нищо не е виновна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #11 Отговорено 16 Март, 2009 Само бой мамичката му.Миналия месец и аз осъмнах с прободена гума Боклуци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #12 Отговорено 16 Март, 2009 Само бои оправя такива!Като някои му счупи ръката някои повече няма да пипа.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #13 Отговорено 17 Март, 2009 Само бои оправя такива!Като някои му счупи ръката някои повече няма да пипа....колега не така с лошодостатъчно африканска джунгла сме станали в Българияако всички реагират така, до къде ще се стигне? очевидно се възмущавате от прекалената реакция на някой, а реагирате екстремно. накрая ще се замеряте с атомни бомби с неговчера излизам от кръчмата, и гледам точно до входа 2 саксии, и едно поло спряло с по един мигач на 2см от всяка саксия - само червеното килимче му липсваше. за да го заобиколя трябваше да му избърша калната броня - и какво, да му натроша фарчетата за това ли?почти съм сигурен, че зад реакцията на хората срещу хондата, е имало причина. нищо чудно дори да са били 2 различни души. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #14 Отговорено 17 Март, 2009 Реакцията 100% само заради факта че колегата най-вероятно не е със софииска регистрация. На баща ми ситроена си пати по същият начин, дори от комшии от блока, но аз целта си имам камери и каско. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #15 Отговорено 17 Март, 2009 Magnum какво да ти кажа ,от софия съм обаче хората от нашия блок постепенно се смениха виждам доста нови лица,някои даже ме гледат накриво като си паркирам пред входа!(в стил тоя пък какъв е та ми паркира пред входа !!! )Манталитет-това е отговора на въпроса,ако имахме работеща и респектираща полиция няма да сме джунгла.Затова бои,простите хора с бои се учат ,а това един умен човек не би го направил! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #16 Отговорено 17 Март, 2009 Пак казвам за пред блока, камери и каско. Колкото пъти съм отишъл при БулИнс със запис толкова пъти са плащали щетата ми напрактика веднага. Застрахователите най-обичат да знаят от кой имат да взимат пари. За една година кретените от блока ми разбраха че не трябва да се посяга на чужда собственост. Без да съм им повишил дори тон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #17 Отговорено 17 Март, 2009 дай повече инфо как става номера с камерата че и аз искам да ходя при застрахователя със запис в колата ли е монтирана или как и колко пари и от къде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #18 Отговорено 17 Март, 2009 Имам 4 камери монтирани на блока които покриват мястото където си паркирам колата. Камерите не са много евтини около 130$ бройката бяха като ги купувах но има и кабели и монтаж и самотоустройство което записва. После със записа отивам да заведа щета и им казвам ето запис на произшествието. Казвам познавам или не познавам човека от записа. Ако го познавам им казава кой е. Толкоз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milen_Sto 1 #19 Отговорено 18 Март, 2009 Мерси на всички за разбирането,на шефа че ще сподели пастичка и ... Да колата е с Вд номер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове