ivofen 0 #41 Отговорено 15 Април, 2009 Поредното камикадзе с хонда тази вечер при престрояване на ляво с мигач мина покрай мен даже не ме и пропусна номера му е М 8788АТ .Колега ако бях решил да изляза сега щяхме да стойм покрай колите и да се чудим какво да правим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batzerga 34 #42 Отговорено 15 Април, 2009 Поредното камикадзе с хонда тази вечер при престрояване на ляво с мигач мина покрай мен даже не ме и пропусна номера му е М 8788АТ .Колега ако бях решил да изляза сега щяхме да стойм покрай колите и да се чудим какво да правим. Моята кола е с регистрация М8677АТ, което значи, че моята и неговата Хонда са били регистрирани горе-долу по едно и също време. Предполагам палавника е карал черен рекс, защото това беше другата забелязана от мене Хонда чакаща регистрация по време на регистрацията на моята Хондичка (тъмносиня 6-ка хеч) в Михайловградския/Монтанския КАТ миналата година. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #43 Отговорено 16 Април, 2009 мене снощи едно новичко ЦРВ реши да ми мине отгоре докато аз правех обратен на път с предимство, а той ми идва отдясно от път без предимство и директно пред мен се нахлузи в завоя...и после как да не псуваш...беше някакъв пиклю и после спря пред мен до едно фото, излезе набързо гледайки като теле и изчезна и добре, че не ме изчака докато слезна, че както бях набрал нерви вчера..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivofen 0 #44 Отговорено 17 Април, 2009 По принцип колегата беше с придимство но не може да минеш покраи кола толкова близо и със скорост защото по принцип не го забелязах преди да мине покраи мен.Колата беше сивик 5 генерация червен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stanislava 8 #45 Отговорено 18 Април, 2009 Обръщам се към колегата с пловдиския червен прелюд, който вчера около 18 часа пътуваше по магистралата Пловдив - София. Ако не е от форума, но някой го познава, моля ви, кажете му. Колега, моля те, не ме изпреварвай отдясно при положение, че аз съм със 150+ и изпреварвам в лява лента, а ти си със 150+++ и профучаваш покрй мен отдясно. Ако не бях обещала повече да не карам бързо, щях да те настигна и да те напляскам. Така стават големи сакатлъци, повярвай ми. А ти дори и не разбра какво можеше да стане! Донякъде те разбирам, но все пак бъди разумен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximalnia 0 #46 Отговорено 20 Април, 2009 (Редактирано) колеги това за магарето зад волана и марката каква кола кара и държавата, има голяма разлика! от опит мога да ви кажа че когато бях в чужбина, понеже работата ми беше да карам кола по цял ден, имаше тарикати, имаше racing маняци, имаше и коли!! не е до човека или манталитета, за 2 месеца си промених карането, защето там са хора и закони, на пешеходна пътека ако не спреш, уфффффф, глей кво става, писъмце със снимка, а ако няма камера има полицаичета с колелета, а тук какво, "тази пътека е, е така сложена, за кфо да спирам, тоя треа да гледа като пресича" не са само голфаджиите, масово е така, така че се замислете! бъдете по толерантни на пътя! онзи ден си карам количката (сам , пред мен няма коли) и някакъв джип зад мен, ауди q7, спирам на пътека, след това спирам давам предимство на чакащ автомобил (може би 20 минути седеше човека там и чакаше да мине, разбрах го по физиономията, и даже и не благодари като го пуснах), след това спирам пак на пътека, на пътека със светофар след това нищо че беше зелено, но пуснах бабката, този отзад явно се изнерви и решава да изпреварва, обаче си мисли, че ATR-цето, е 1.4 с газ, и за да му покажа че и аз бързам, което си беше и самата истина и аз настъпих, и нашия не6то му доиде нанагорно изпреварването и пак зад мен, исках да му покажа че колкото и да бърза хората на пътя са по важни втора случка с един тарикат, ПАКИСТАНЕЦ, некъв опушен зверската, това вече е в чужбина, та въпросния тарикат решава че тротроара е за колите, аз чакам 20 минути трафик едвам се движим с 10см за 1 мин, и този тарикат качва колата на тротроара, и решава да мине уж за по бързо, така ли си казвам аз, "ти ше доидеш по тарикат от мен" един колега го затвори отзад и нашия само напред може, и иска да мине пред мен, аз се изнасям по във дясно и тъпия пакистанец, (тарикат) продължава, отиде чак на изхода на метрототолкова го бях избутал че беше да плачеш ли да се смееш ли, ( да спомена че бях с микробус) поуката е че тарикатите ги има на всякъде и ще продължава да ги има! бъдете мъдри и добри на пътя!! П.С. не казвам че съм светец и аз съм правил и продължавам да правя грешки!! Редактирано 20 Април, 2009 от Maximalnia Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове