vwhite 0 #1 Публикувано 12 Март, 2009 здр.. карам CRX v-tec с малкия мотор(125.к.с).. в момента ми предлагат един двигател от PRELUDE 2.2 или 2.0 незнам точно.. въпроса ми е.. добър ли е двигателя по принцип и 2 заслужават ли си 2400 лв... благодаря.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rocnogap 113 #2 Отговорено 12 Март, 2009 Колега , доста по малко проблеми на главата би имал ако вземеш мотор от Б серия например б16а2 или б18ц4 а и удоволствието да караш такъв мотор е в пъти по голямо От гледна точка на проблемите имам в предвит монтажа Б серията ще си влезне като у дома си докато от прелюд мотора ще трябва да преправяш коша тампони и тем подобни.пп. Лично мое мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #3 Отговорено 12 Март, 2009 Разбери дали е 2.0 или 2.2 защото разликата е ееееееееей такава пс.С с Н22 ще върви най-много,но поставянето ще е по-трудно спрямо б16/б18 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tuntov_jr 15 #4 Отговорено 13 Март, 2009 Доколкото знам CRX vtec е 150 к.с. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #5 Отговорено 13 Март, 2009 Може да се сложи и 2-литров; може да се сложи и 2.2 VTEC от Прелюд. Въпросът опира по-скоро до пари, ентусиазъм и бензин в кръвта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dulgia 0 #6 Отговорено 13 Март, 2009 Аве то,че има 125 коня втек има.Ама има голяма разлика между 2.2 и 2.0 . Ако е 2.0 според мен не си заслужава тия пари.Ако обаче е 2.2 той е с Втек и е 185-6 коня.На тоиа ЦРХ не ми се мисли какво ускорение ще дава.Успехи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qko_honda_crx 6 #7 Отговорено 13 Март, 2009 аз съм за B-серията пък колегата каквото реши)) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iliq 0 #8 Отговорено 13 Март, 2009 Доколкото знам CRX vtec е 150 к.с.ако е двувалката тогава е 150 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qko_honda_crx 6 #9 Отговорено 13 Март, 2009 ми колегата да си каже номера на двигателя и ще се разбере какъв е?кво толкоз мъдрим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #10 Отговорено 13 Март, 2009 Що си мислите,че е 2г. ,явно за Дел Сол става на въпрос.Пич,заложи на Б-серията,най-добре Б18-ка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #11 Отговорено 13 Март, 2009 Послушай мнението на колегата policeman.Ако и други хора които са се блъскали ти прочетат темата мисля че все натам ще клонят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове