Jump to content

Recommended Posts

Колеги,случайно да знаете дали мога да си сваля предните спирачни дискове и да ги занеса някаде да ги подобря....например,като им направят дупки и нарези и малко шлифоване да се загладят.А дали ако стане ще има някакъв ефект и какв ще е той??? Благодаря предварително!!:punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-много да се напукат и да ги смениш :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В по-горното мнение са ти го казали - най-много така да ги подобриш, че при някое екстремно спиране да се пръснат. Ако искаш такива "шукарийки" си вземи направо готови дискове - има надупчени, нарязани и комбинация от двете, но за разлика от твоите, тези са закалени допълнително след това. Доколкото аз четох (понеже смятам да взема по-хубави дискове и накладки за моята), ползата от всичките тези "екстри" е, че се освобождават по-бързо получилите се газове в резултат на спирането, има по-добър контакт между накладката и диска, а и самият диск е по-хладен. Това за дупките. За нарезите - спомагали за почистването на горната повърхност на диска от мръсотия, попаднала между диска и накладката, като премахват най-горният слой на накладките. Та въобще не се занимавай да дупчиш обикновен диск - не е предвиден за такива "дейности" и в зоните около дупките ще започне да се пука.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям горните мненя колега не ти трябва да си трошиш главата с тези побългаряваня. По добре си вземи готови такива и им се кефи спокоино а не да му мислиш кога ще се пръсне някой диск. Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз по принцип съм "ЗА" за някой побългарявания. Ама специално това недей пробва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всяко побългаряване на спирачните дискове въобще не е за препоръчване! Най-добре с нови и то по-истински!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви колеги за съветите....няма да правя "БЪЛГАРСКИ" работи :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...