caesar 0 #1 Публикувано 8 Март, 2009 Колеги, Вижте какво намерих във форума на Тойота: http://www.parkingdynamics.co.uk/ .Някой има ли впечатления от този парктроник, каво мислите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 8 Март, 2009 Ейй, т'ва изглежда много добре. Кефи, а и не е ччаааак толкова скъпо. Лесно за поставяне, не дупчиш и няма как да оплескаш дупките да стане несиметрично и грозно. А и изглежда чувствително. Хм... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #3 Отговорено 9 Март, 2009 Ееее супер ми се струва това. Дано скоро да можем да се сдобием с по един такъв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k_u_d_o_s 49 #4 Отговорено 9 Март, 2009 Е такова нещо ми трябва.Тъкмо си търся сега откаде да си взема и каде да ми сложат 1-2 чифта парктроници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoyanov.bs 0 #5 Отговорено 9 Март, 2009 Колеги, намерих и в ибей продукти от въпросният сайт:линкМагазинът има отличен рейтинг, а и отзивите за продуктите му са отлични. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #6 Отговорено 9 Март, 2009 Те и на тяхната си страница приемат поръчки. 1 x Parking Dynamics PD1 Parking Sensor Front & Rear Pack £129.97Delivery (International Insured Signed For (3-7 Business Days)): £7.95Total: £129.97Изглежда много интересно, само все още не мога да разбера кога точно се включва предното. Задното видях, че се свързва към паркинг светлините на автомобила и работи само при включване на задна, предното обаче кога работи? Ако е непрекъснато... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #7 Отговорено 9 Март, 2009 пише си че има копче и дори се вижда на снимката че го има в предния комплект и го няма в задния Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VTEC 18 #8 Отговорено 10 Юни, 2009 (Редактирано) Най-накрая един приятел си сложи въпросния парктроник без дупчене и прочие. Някаква нова технология.Много дискретна и културна джаджа.Най важното е че е италианска а не.... майка китай , естествено има и качествени стоки от китай, но просто нашите търговци внасят най-евтиното и ниско качество. За мен лично това е най-доброто за момента.Пробвахме го няколко пъти,дава точни координати до 4-5см Скоро и аз мисля да си сложа. Редактирано 10 Юни, 2009 от vtec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaplanet 0 #9 Отговорено 11 Юни, 2009 Никой ли не се доверява на очите си вече ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivko01 0 #10 Отговорено 18 Юни, 2009 (Редактирано) Никой ли не се доверява на очите си вече ? То ние се доверяваме на очите си, но като караш кола на която не можеш да видиш нито задницата нито края на предната броня и караш само на интоиция и навик идва един прекрасен ден в който интоицияте те заблуждава и влизаш в бокса, а цената там ще е колкото 2-3 парктроника. За това аз предпочитам спокоиствието и да не си оставям колата в ръцете на нашите "добри" майстори бояджий. Аз лично съм за този, който не се дупчи бронята. Редактирано 18 Юни, 2009 от jivko01 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове