pesho2 0 #1 Публикувано 7 Март, 2009 Потърсих в сервиза на Бултрако многократно дискутираната тук нова бленда за вдигане мощността - с номер 16176-P1J-G22, от форума съм я взел и мацето там, като вкара моя Vin, каза че тая гарнитура не била за тази кола и хората поръчвали такава за 10 лева. Като излезе каква трябва за моя Hatch, а именно : 16176 P3X G01 , тя (мацката) каза: я, вашата е 19 лева, значи е по-друга, но не знам дали ще ви стане. Гарнитурата, де. Значи - бая объркване. И коя да слагам, че разгеле ще я карам в сервиз другата седмица? Помогнете, plz! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШОТЛАНДЕЦ 2 #2 Отговорено 7 Март, 2009 Слагаш таз с по големия отвор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 7 Март, 2009 аз преди време я взех за 6лв..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #4 Отговорено 7 Март, 2009 Недей дава ВИН-а от твоята кола - естествено,че ще ти даде друг номер - нали е 75 коня,а ти търсиш гарнитура от 90 коня.Предполагам,че мацката ти дава номера на гарнитурата,която в момента ти е на колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #5 Отговорено 7 Март, 2009 Искай ВИН-а на някой с 1.4ис, за да ти пратят правилната гарнитурка, иначе им излиза твойта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #6 Отговорено 7 Март, 2009 Войводо и rulemaker, ма вие сте много прави! Айде аз не се досетих, за първи път пазарувам от там, ама тя, понеже по Vin-а ми намери тампоните и втулките за амортисьорите (свет пара, само в България струват толкова) защо не чактиса, че ми предлага вероятно моята собствена гарнитура? В този смисъл, коя ще е тая гарнитура за да променя малко с малко мощността, please? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #7 Отговорено 7 Март, 2009 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=8275&st=15 прегледай тази тема ,вътре има и номера на гарнитурата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #8 Отговорено 7 Март, 2009 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=8275&st=15 прегледай тази тема ,вътре има и номера на гарнитуратаКолега, точно от този форум бях направил разпечатка, там пише номера: 16176-P1J-G22, а в магазина на Бултрако ми казаха - такава няма, те поръчват една друга за 10 лева.Ще излезе голям проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #9 Отговорено 7 Март, 2009 (Редактирано) Другият вариянт е да свалиш твоята и да я пилнеш ,до колкото знам става и така .А ако не ти се занимава, послушай колегите и намери друг ВИН . Редактирано 7 Март, 2009 от AMD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iskamvitec 0 #10 Отговорено 7 Март, 2009 Не е само бултрако за тази гарнитура ................ а между другото имам един колектор от д16з6 (то тук не е местото де )Но колегата AMD e прав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #11 Отговорено 8 Март, 2009 (Редактирано) Намерих номера за D14A4.16176-P2A-004Информация: ЦЪК (подробно ЦЪК)Щракваш на сивик отдолу и излиза Д14А4,който е 90 коня.Дано поне тази гарнитура да имат в Бултрако. Редактирано 8 Март, 2009 от войводата/cls Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivofen 0 #12 Отговорено 8 Март, 2009 Мойта я прави чикирики махна гарнитурата сложи селикон и готово засега нямам проблеми вече 5 месеца. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШОТЛАНДЕЦ 2 #13 Отговорено 8 Март, 2009 Изрежи си я ти(нищо сложно),защо трябва да е от купуваш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #14 Отговорено 12 Март, 2009 при д14а8 тази пластина е 57 мм диаметара или се баркам да не отварям да видя че само там небях баркал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Furitus 0 #15 Отговорено 16 Юли, 2013 Здравейте, от скоро и аз си наумих да сменя гарнитурата на дросела за да живне хондичката малко, но моята е с двигател D14Z1 и искам да попитам има ли възможност и при мен да се получи тази интервенция и ако да от къде мога да си закупя такава ? Благодаря предварително ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
terexe 0 #16 Отговорено 18 Юли, 2013 Колега Venohard, за твоя мотор става тази интервенция. Аз съм със същият мотор и преди 6 месеца, правих интервенцията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове