doctor 13 #1 Публикувано 2 Март, 2009 Март месец може да се хапне по някоя пица Втек в ЛаСкала при tolls. Пък и може да отскочим до Момина крепост и пистата в Ресен да им хвърлим по едно око. Ако има колеги да ходят може да се съберем някъде по предложение на търновци.Български шампионат за туристически автомобили 2009 - календарОткрито състезание - "Хасково"14-15 МартПърви кръг - "Велико Търново"28-29 МартВтори кръг - "Русе"2-3 МайТрети кръг - "Варна"30-31 Май Четвърти кръг - "Дракон" 16-7 ЮниПети кръг - "Стара Загора"5-6 СептемвриШести кръг - "София"26-27 СептемвриСедми кръг - "Дракон" 23-4 ОктомвриОсми кръг - "Бургас"17-18 Октомври Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
burner 0 #2 Отговорено 14 Март, 2009 Аз сигурно ще съм в Търново за пистата ... раздуйте инфо ако ще има блиц сбирка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #3 Отговорено 14 Март, 2009 Няма лощо да се съберем но не се наемам с организацията, че имам друга работа. Предполагам, че Цецо(tols) ще измисли нещо. Ако се измисли нещо там съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #4 Отговорено 19 Март, 2009 никои ли няма да ходи.къде са феновете на екстремното каране?ние сме там,живот и здраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
burner 0 #5 Отговорено 19 Март, 2009 Факт е, че тук са по популярни състезанията с приложен характер тъйче несе учудвай от липсата на интерес :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АЛЕКС БУРДИН 1 #6 Отговорено 21 Март, 2009 никои ли няма да ходи.къде са феновете на екстремното каране?ние сме там,живот и здраве. То има много фенове но кризата е световна и дълбока.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #7 Отговорено 8 Май, 2009 В неделя Габровската чета ще сме в Русе за втория кръг и да стискаме палци за наште момци. Ако има колега да ни ориентира къде е пистата ще е супер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #8 Отговорено 10 Май, 2009 (Редактирано) Браво на Hronos-а за 3-то място въпреки проблемите с двигателя.Божинов е 2-ри в класа си като водеше до последната обиколка, но сигурно и той получи някакъв проблем и отстъпи.Наи голям карък удари Матю Матев с Хонда Сивик X2 състезаващ се за АРА Моторспорт който катастрофира в калъп с две лади, успех му пожелаваме за следващото рали.Като цяло 60% от пилотите недоволстваха накрая от нещо или от някой.Снимки утре че сега съм изморен. Редактирано 10 Май, 2009 от doctor Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #9 Отговорено 10 Май, 2009 (Редактирано) Катастрофата на Матю http://www.vbox7.com/play:dfb0e2ac Редактирано 10 Май, 2009 от doctor Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #10 Отговорено 10 Май, 2009 Тони (Hronos), Стартира от 16-та позиция и завърши на 2 място. NO COMENT............ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #11 Отговорено 11 Май, 2009 Тони (Hronos), Стартира от 16-та позиция и завърши на 2 място. NO COMENT............Писта Русе в събота вечерта................ ...........Писта Русе в неделя сутринта...... Благодаря на всички,които бяха с нас ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #12 Отговорено 11 Май, 2009 аз не случайно вдигнах и темата за 5ген ВТ за здраво каране, нещо в последно време забравиха за Тони надявам се да се съберем голяма агинка в Калояново следващия месец Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #13 Отговорено 11 Май, 2009 "ХОНДА е живо същество и винаги се отблагодарява за положените грижи" .........цитирам човек,който има,кара,подържа,обича,полага грижи,не спи,заради любимата ни марка ХОНДАВинаги ще сме на състезанията,независимо как ще се представиме.Там сме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #14 Отговорено 12 Май, 2009 Браво ле майна,вие сте най-големите!Чакаме ви в Калояново,определено агитката ще е голяма! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове