bObChU 1 #1 Публикувано 2 Март, 2009 интересува ме какво представлява,как работи и какво се постига при наличието на такива!вгражда ли се сериино или се тунингова за да стане,общо взето всичко!благодаря и простете за невежеството! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #2 Отговорено 2 Март, 2009 Ето:ЦЪК1ЦЪК2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #3 Отговорено 2 Март, 2009 благодаря колега доста интересна статийка,но при предно предаване нещата по същия ли начин стоят и вгражда ли се сериино в хонди,главно за хонда ме интересува? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #4 Отговорено 2 Март, 2009 Да вгражда се, серийно с ЛСД излизат англичанките ВТИ, 6г сивик ЕК9, прелюдите Х22 JDM, интегра тайп Р JDM и се носят слухове че легендарния Д15Б също е с ЛСД кутия но досега не съм намерил сигурна информация за това. Иначе на всяка кутия може да се сложи но цените вървят около 1500-2000 лева може и нагоре в зависимост от марката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BP1 0 #5 Отговорено 2 Март, 2009 Wyvern изтърва и Accord 2.2 Type-R и те са с LSD деф. не ти правя забележка, просто пояснение на колегата които пита Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #6 Отговорено 2 Март, 2009 Прав си колега и други има със сигурност но повечето са все JDM и по-трудно се намират Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hri100p3n43v 3 #7 Отговорено 3 Март, 2009 Да има! RTSi е дори с два Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #8 Отговорено 4 Март, 2009 А когато се слага допълнително филма става много голям ( участниците в последните епизоди на моя венецуелски сериал знаят за какво става въпрос ) п.п. БЛАГОДАРЯ МОМЧЕТА! :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #9 Отговорено 4 Март, 2009 значи англичанките б18-ки са наи-достъпните с такива скорости? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NCN 0 #10 Отговорено 5 Март, 2009 (Редактирано) Аз искам да попитам дали някой има ли предсава това чудо: дали е функцоинало и ако е така до каква степен. Ето и малко инфо и още. Редактирано 5 Март, 2009 от NCN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #11 Отговорено 6 Март, 2009 не изглежда няква сложна тая джаджа ама........... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Noodle 1 #12 Отговорено 6 Март, 2009 Мненията по чуждите форуми за тоя Phantom Grip са много противоречиви(поне това, което аз съм чел). Според едни хора работи, според други е пълен ташак. Аз не бих рискувал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове