Jump to content
Tino

За Акорд след 2002 г.

Recommended Posts

Колеги , имам въпрос към притежателите на тези акорди / седан , комби - дизел , бензин / колко ви е висок автмобила - от земята до тавана , от земята до прага , от края на гумата до началото на калника / предно и задно разстояние / ??? Въпроса ми възникна оня ден като застанах до един Акорд седан дизел - досущ като мен / преди фейслифта / и очевидно седана стоеше доста по-високо от мен :D което страшно ме озадъчи . В последствие си помислих , че съм със спортно окачване ( има доста факти за това ) , но понеже на друг Акорд не съм се качвал нямам база за сравнение .Погледнах в нет-а и комбито излиза , че е малко по-високо от седана - комби и седанАз днеска ще направя измерванията с рулетката , ако имате някакъв съвет какво още измерване да направя , за да е максимално точно :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно Акорд дизел 2,2 iCTDi с гуми 17цола, така като го гледам отстрани най- високата точка на покрива е там където е колонката на вратите и там ми дава точно 1метър и 45 сантиметра.

Отдолу точно под шофьора има някаква греда и там е 175мм

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Измерих я и аз с рулетката - 1 метър 42 см :) егати , цели 5 см от това , което показва auto.ru-to , и 3 см по-ниско от това , което ти ми казваш . Аз съм с 16'' комби , ти предполагам си седан ? Мислих си , че като е версия Sport е само заради карбоновите елементи и джанти , а сега да не се окажа и със спортно окачване ??? Някой има ли идея , ако е със спортно окачване дали се явява само в това , че е по-ниска колата или се отнася и до комфорта ? Не за друго , но имам вече доста големи подозрения за това :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да седан е, мисля че е със спортно окачване, защото вози доста твърдо. Все пак ти си оригиналните 16" затова си по-нисък.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама в каталог-а го дават , че с моите гуми е 1метър и 47 , но явно не е прав , защото в стара брошурка на Бултрако когато е излизал Акорд-а го дават 1метър и 44.5 :angry: със същия размер гуми 205/55 16 :( като моите . Виждам обаче , че клиренса на комбито е 150 , на седана 151 - много не разбирам , ама това е 1см разлика , т.е. комбито е по-ниско , но при моите измервания ми излиза 1метър 42 ;) Пак казвам , че като видях седана до мен ми се виждаше поне 3-4 пръсти разлика Явно най-добре ще се разбере като застана кола до кола с някой друг

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама в каталог-а го дават , че с моите гуми е 1метър и 47 , но явно не е прав , защото в стара брошурка на Бултрако когато е излизал Акорд-а го дават 1метър и 44.5 :angry: със същия размер гуми 205/55 16 :( като моите . Виждам обаче , че клиренса на комбито е 150 , на седана 151 - много не разбирам , ама това е 1см разлика , т.е. комбито е по-ниско , но при моите измервания ми излиза 1метър 42 ;) Пак казвам , че като видях седана до мен ми се виждаше поне 3-4 пръсти разлика Явно най-добре ще се разбере като застана кола до кола с някой друг

150 до 151 е 1мм

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Tino, при мен е 19.5 от земята до долната част на прага и около 143 до тавана... то малко трудно се мери заради извивките, затова казвам приблизително. Това е с гуми 225/45/17.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега остава и някой седан , който има мойте гуми да напише резултат :cool: А някой по-запознат знае ли дали оборудването Тайп С е съпроводено и с по-ниско окачване или спортно такова ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...