TEHKO 49 #1 Публикувано 28 Февруари, 2009 здрасти пак .. имам проблем естествено когато вляза в завой с по-висока скорост нещо отзад ми припуква като каре ама отзад нали няма такива шуротии, и понеже не съм запознат изобщо отзад какво става моля за помощ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fshit 3 #2 Отговорено 28 Февруари, 2009 ха, егаси и при мен така става, и то само при ляв завой, някакво много странно пукане отзад докато завивам с по-голяма скорост ама си мислех че е нещо от самото шаси ли знам ли. ще следя темата да видим тази работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #3 Отговорено 28 Февруари, 2009 некоя пружинка да сте счупили.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 28 Февруари, 2009 Възможно е да е скъсан някой от тампоните на задното окачване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MnQk 4 #5 Отговорено 28 Февруари, 2009 спокоино колеги и на мене ми пука нещо отзададе също на ляв завои... това ще да е дефекта на 5-та генерациа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #6 Отговорено 1 Март, 2009 иб@х аз дефекта .. не е само при ляв завой заслушайте са на десен същото нещо е но май по-тихо.. не е пружина и тампон.. мисля лагер нещо такова има ли отзад което да се напъва при завой ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fshit 3 #7 Отговорено 3 Март, 2009 иначе големите тампони са ми за смяна отзад, бая са напукани ама да е от тях като ги сменя до месец ще видя дали ще изчезне проблема. а иначе пука ама трябва да завиеш със скорост си. ако е леко не се чува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The PitBull 1 #8 Отговорено 5 Март, 2009 Пукане или СкърцанеАко имате износени Втулки на носачите или биалетките се получава 1 скърцане отзад все 1 е от раждясала пружина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iani qnkov 0 #9 Отговорено 14 Юни, 2009 тампон на заден десен носач колега и аз съм така сега ще го права Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове