miro772 0 #1 Публикувано 27 Февруари, 2009 http://pics.data.bg/storage/pics/2090299/3...d252d_610x0.jpgслед като обслужих колата-ремък ролка масла и тнси я тествах относно разход-скорост от 90-120 изминаторазстояние178км-резервоарпълен-пълен-15литра бензинно при пълен ляв и пълен десен/въртене в кръг/в началото се чува прискърцване от към задния диферинциал коетопостепенно изчезва като въртя колата в кръгизчетох доста теми и срещнах като проблем тракане което изчезвас подмяна на маслото/моето го смениха в сервиз хонда-Бургас/та въпроса ми е защо се получава това прискърцване-някой има ли подобен проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tuntov_jr 15 #2 Отговорено 27 Февруари, 2009 Получава се от това че няма масло в задния дифериницал По-принцип след смяна не трябва да има проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miro772 0 #3 Отговорено 27 Февруари, 2009 Получава се от това че няма масло в задния дифериницал По-принцип след смяна не трябва да има проблеми.добре а как сам да разбера дали има масловсе пак ми казаха че е сменено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miro772 0 #4 Отговорено 27 Февруари, 2009 така-сега проверих маслото на диферинциала-имасигурно е подходящото защото го смених в сервиз хондаами някакви други идеи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BP1 0 #5 Отговорено 3 Март, 2009 Чашките на амортисьора са по големи (долните) и ти стържат в прожините! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miro772 0 #6 Отговорено 3 Март, 2009 не е от чашките защото вкарах колата на сняг ипри движение само на правопри зацепване на задните колелета се чува пак това прискърцванеявно ще трябва да пробвам със смяна на маслото в диферинциала но не знам точната марка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boneti 0 #7 Отговорено 3 Март, 2009 не е от чашките защото вкарах колата на сняг ипри движение само на правопри зацепване на задните колелета се чува пак това прискърцванеявно ще трябва да пробвам със смяна на маслото в диферинциала но не знам точната марка колега маслото е DPS-F има го в бултрако и струва 28 лваз имах такъв проблем но след смяна на маслото вече всичко е наред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STD 0 #8 Отговорено 4 Март, 2009 А колко време го чуваш това и как звучи?Може да е нормално .. На мойта в момента в който ти се включи 4x4-то и се чува една нискочестотна вибрация за около секунда две. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miro772 0 #9 Отговорено 4 Март, 2009 значи при пълен ляв и при пълен десен се чува това скърцане при подаване на газтоест въртене на колата в кръгняма тракане а само скърцане - до колко е нормално не знам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EAGLE EYE 0 #10 Отговорено 4 Март, 2009 Аз иамх същия проблем! Смених маслото и проблема НЕизчезна! След като минах около 300 км вече не го чувам! При мен е трябвало да покарам колата, дано и при теб да е така! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miro772 0 #11 Отговорено 5 Март, 2009 (Редактирано) скърцането е същото като от този клипи гледам че хората си ги карат и не им дреме те само когато се включват задните колела Редактирано 5 Март, 2009 от miro772 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STD 0 #12 Отговорено 5 Март, 2009 ев.. това е брутално трият се метал в метал някъде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miro772 0 #13 Отговорено 5 Март, 2009 масло в моя диферинциал има-при развиване на пропката текнано дали е подходящото незнам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове