Ivo Koynov 12 #1 Публикувано 19 Февруари, 2009 И така драги приятели, след дълго търсене на подходящ автомобил, най-сетне избрах съвсем целенасочено и предумишлено ето тази Honda CRV Prestige 2001, B20Z 147 hp: Колата седеше в раздел "Купува/Продава" на форума, веднага привлече вниманието ми и без колебание се реших да я взема. Трябва да ви кажа, че през последните около 2 месеца съм прегледал десетки, обяви/коли и просто такава, като това CRV нямаше на пазара в БГ! Колегата, който се беше регистрирал в този форум и продаваш колата ми остави един обслужен на 100% автомобил, в перфектно състояние, без никакви забележки. Благодаря му за коректното отношение! На всичкото отгоре ми я продаде с пълен резервоар бензин, ...вие кажете дали сте срещали такива търговци? Ами засега - това е. Два дена карам и се кефя, колкото повече я карам, толкова повече ми харесва. До дкоро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bartek 0 #2 Отговорено 19 Февруари, 2009 Честито! Пожелавам ти много безаварийни километри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #3 Отговорено 19 Февруари, 2009 Честито колега,пожелавам ти много безаварийни километри и много красиви мигове с този прекрасен автомобил А относно търговеца евала, дано да се намират повече такива като него за да има радостни купувачи като теб колега.УСПЕХ!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #4 Отговорено 19 Февруари, 2009 Много готина кола. Евала на такива търговци и съфорумници. Да и се радваш все повече и повече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro_www_joro 0 #5 Отговорено 19 Февруари, 2009 Аз съм попадал на такива търговци,но не в БГ.дано започнат всички да обслужват колите преди да ги продадат както е поне във Франция и Испания и ... предполагам в Германия/не съм копувал от там/.Виц това за пълен резервуар си е вече наистина бонус.А на теб колега какво да ти пожелая:нека този красив автомобил да те отведе на места на които да ти спира даха то вълнение.Най-важното е той да ти е най-добрия приятел и никога не те изоставя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #6 Отговорено 19 Февруари, 2009 пожелавам ти само да те радва и никакви ядове да нямаш с нея. честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #7 Отговорено 19 Февруари, 2009 ЧЕСТИТО-мжеше да споменеш кой е продавача Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #8 Отговорено 19 Февруари, 2009 Честито,хиляди безаварийни! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #9 Отговорено 19 Февруари, 2009 Честито-на купувача, браво-на продавача! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #10 Отговорено 19 Февруари, 2009 Честито! да си караш джипката с много кеф и много безаварийни километри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #11 Отговорено 19 Февруари, 2009 Честито, адаш, добре дошъл обратно в отбора Много добре изглежда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rebel 4 #12 Отговорено 19 Февруари, 2009 Честито!Жив и здрав да си я караш и да и се радваш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #13 Отговорено 19 Февруари, 2009 Със здраве да си я караш и да боже секи му такъв късмет с продавачите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANDRESHKO 29 #14 Отговорено 19 Февруари, 2009 Добре дошъл клуба .Хиляди безаварийни км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adit0 0 #15 Отговорено 21 Февруари, 2009 Честито и от мен ! Аз.... ти завиждам За джипката и за продавача... Какво по-хубаво от джип по нашите прекрасни европейски пътища :lol Пожелавам ти силни емоции, предизвикани само и единствено от безопасни и безаварийни ситуации Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #16 Отговорено 21 Февруари, 2009 Честито,хубавица....безаварийни колиметри само!За такива коректни продавачи само легенди съм чувал за съжаление... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo Koynov 12 #17 Отговорено 23 Февруари, 2009 Благодаря на всички за хубавите пожелания! Да ви се връщат - живи и здрави, умната и хиляди безаварийни километри - това е най-важното! Успях най-накрая да направя малко снимки: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #18 Отговорено 23 Февруари, 2009 Честито .... На това му се вика късметлия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #19 Отговорено 23 Февруари, 2009 Честито, Иво! Забравихме те теб Дано покрай новата придобивка ти виждаме по-често физиономията Милиони безаварийни! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #20 Отговорено 24 Февруари, 2009 Честито Колега,безаварийно и нека прекарваш повече време с красавицата,този сняг много ви утива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dedo pop 0 #21 Отговорено 1 Март, 2009 Ето и от мен малко снимков материал:http://storage3.album.bg/dbb/img_7412_6871f_11752596.jpghttp://storage3.album.bg/99a/img_7409_9e257_11752594.jpghttp://storage3.album.bg/951/img_7415_11e18_11752600.jpghttp://storage3.album.bg/ba1/img_7426_72346_11752601.jpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximalnia 0 #22 Отговорено 1 Март, 2009 браво колега! със здраве да си я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове