Civic 16v 1 #1 Публикувано 18 Февруари, 2009 Как да си отпуша задната цицка за пръскане?Пробвах с игла,не става.Работи машинката,чува се но не може да излезе вода.Някой разглабял ли е системата знае ли как става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #2 Отговорено 18 Февруари, 2009 (Редактирано) Със компресор или крачна помпа, надуваш на обратно от към "цицката"....Може и на чешмата с маркуч, за да я промиеш хубаво...... Редактирано 18 Февруари, 2009 от martod Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic 16v 1 #3 Отговорено 18 Февруари, 2009 Със компресор или крачна помпа, надуваш на обратно от към "цицката"....Може и на чешмата с маркуч, за да я промиеш хубаво......А казанчето маха ли се лесно после да го из4иста от боклуците да не ги глътне пак? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #4 Отговорено 18 Февруари, 2009 (Редактирано) Ама от къде минава маркуча за тая пръскалка ? Редактирано 18 Февруари, 2009 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #5 Отговорено 18 Февруари, 2009 За казанчето трябва да се свали предната броня...,аз ще правя същото упражнение,защото ми е пълно с боклуци и се запушват пръскалките... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #6 Отговорено 18 Февруари, 2009 Ама от къде минава маркуча за тая пръскалка ?През тавана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic 16v 1 #7 Отговорено 18 Февруари, 2009 Едно казанче е за отпред и за отзад нали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #8 Отговорено 18 Февруари, 2009 Да,едно казанче с две машинаки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batkosio 15 #9 Отговорено 18 Февруари, 2009 Моята пръскалка беше запушена също. Свалих я, в казанчето налях топла вода с качествен перилен препарат- Ариел и т.н. Източих казанчето чрез лостчето на волана в шише. Повторих няколко пъти, докато излязат всички болкуци в маркучето. Това е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic 16v 1 #10 Отговорено 18 Февруари, 2009 Моята пръскалка беше запушена също. Свалих я, в казанчето налях топла вода с качествен перилен препарат- Ариел и т.н. Източих казанчето чрез лостчето на волана в шише. Повторих няколко пъти, докато излязат всички болкуци в маркучето. Това е.Кажи как да сваля пръскалката? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic 16v 1 #11 Отговорено 19 Февруари, 2009 Никой ли не знае как се сваля задната пръскалка на Прелюд 4 ген.? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #12 Отговорено 19 Февруари, 2009 Еми от горе е почти невазмоцно,влизаш вътре в задната част на тавана има една кора пластмасова,сваляш внимателно и стигаш до праскалката!(кората е на щипки!) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic 16v 1 #13 Отговорено 19 Февруари, 2009 Еми от горе е почти невазмоцно,влизаш вътре в задната част на тавана има една кора пластмасова,сваляш внимателно и стигаш до праскалката!(кората е на щипки!)Тръгнах да свалям кората ама реших първо да питам да не си разглабям напразно.Опитва да пусне вода ама е запушено точно на сгъвката на цицката за тва искад ма я махна и да я почистя.На щипки ли е да я извадя понеже не искам да си правя експерименти да счупа нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #14 Отговорено 19 Февруари, 2009 Мисля че има две крачета на цицката,виж как е на предния капак!Внимавай после като е слагаш цицката има си уплатнение,иначе влиза вода! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic 16v 1 #15 Отговорено 19 Февруари, 2009 Мисля че има две крачета на цицката,виж как е на предния капак!Внимавай после като е слагаш цицката има си уплатнение,иначе влиза вода!Мерси колега.Извън темата да те питам относно шибедаха.Като е отворен трябвало да има някакви тръбички дето се оттичало по тях водата минавали покрай колонката на предния прозорец от двете му страни и ако били запушени щял да ми раждяса покрива.Има ли такова нещо ваобще. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #16 Отговорено 19 Февруари, 2009 Да има трабички от четерите края,доста са дебели и трудно ще се запушат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #17 Отговорено 19 Февруари, 2009 (Редактирано) Задните могат да се запушат изхода им е тесен, намират се в багажника по точно на калниците до отворите за вентилаця , но трябва да махнеш страничните кори на багажникаако не може да ги намериш пиши и ще ти пратя снимкап.п. но ако ти бяха запушени ще ше да имаш вода в багажника или по тавана Редактирано 19 Февруари, 2009 от pit Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k_u_d_o_s 49 #18 Отговорено 19 Февруари, 2009 Нека да кажа и аз за тръбичките.Има 4 наистина. Моите задни 2 периодично се запушват и ми тече в купето а един път съм я отървал и под седалките става локвичка и после прелива в багажника а там се събира в мястото за ресервната гума. Е тогава вече разглобяваш и подсушаваш половината кола.Но все пак как може да стигнеш до тях - разглобяваш тавана, за да стигне6 до тях ще се наложи да откопчееш и страничните пластмаси около стълкото,там виждаш тръбичките (наистина прилично дебели) и те са закрепени с щипки. Махаш щипките и ги продухваш а помпа примерно и се отпушват(ако са запушени).Това мога да споделя от личен опит. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic 16v 1 #19 Отговорено 19 Февруари, 2009 Мерси пи4ове като се оправи времето почвам да разглабям цицки и да проверявам за запушени тръбички.ПоздравиП.П. Прелюда е колата,чернокоса е жената Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове