pitbuls 21 #1 Публикувано 9 Февруари, 2009 въпроса ми е към тези,които вече са го използвали-как се деиства точно с тва чудо.мисля да разглобя дроселовата клапа и всички там истории покраи нея,че всичко е в масло и мизюерии.как точно да процедирам със спрея-пръскам,колко трябва да изчакам и после бърше ли се с нещо,как се деиства.стъпковото моторче разглобява ли се или само се пръска със спрея на оста му.да забърсвам ли после дроселовата клапа или да я осатвя така омаслена.става ли за почистване на механиката за подаване на газ,че нещо отскоро почна да ми заяжда.и дали влияе на гумените уплатнения по някав начин или не им пречи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #2 Отговорено 10 Февруари, 2009 хей къде е Боги!WD-40 е доста универсално нещо, не скапва гумени уплътнения. смазва много добре, прониква в ръжда, в тесни сглобки и оставя тънък слой, който после действа като смазкапроблема е, като по този слой почнат да полепват микро прашинки, може да стане по-голяма гряз от колкото е било преди.Ако има някъде пружинка или ос за смазване, по-скоро бих използвал бяла грес с молибден, има я в подобни флакони на motipВ тази тема съм писал аз как почистих моя дросел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #3 Отговорено 10 Февруари, 2009 Добър ден!Точно това е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #4 Отговорено 10 Февруари, 2009 мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 1 #5 Отговорено 11 Февруари, 2009 За почистване най добре си вземи - спрей за почистване на карбуратори 8-10лв.Мога да ти кажа че след минаване с него всичко става като ново. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #6 Отговорено 11 Февруари, 2009 тва дето съм го купил няма ли да ми свърши работа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #7 Отговорено 11 Февруари, 2009 Разбира се че ще свърши работа. Дроселовата клапа я забърши след като я почистиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #8 Отговорено 11 Февруари, 2009 !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове