Vann 9 0 #1 Публикувано 8 Февруари, 2009 Здравейте колеги,нов съм във форума Имам едно въпросче картера се пълни с бензин, на какво се дължи,какво да правя за да го отстраним този проблем. Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #2 Отговорено 8 Февруари, 2009 С кой мотор ти е колата ? дай малко повече инфо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 43 #3 Отговорено 8 Февруари, 2009 Колега, ако искаш да получиш отговор различен от този, ще трабва да уточниш за какво става въпрос? Кола или моторна резачка - и двете имат картер. Марка и модел също! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanko_2 0 #4 Отговорено 8 Февруари, 2009 Колега при така зададения въпрос, просто забрави да получиш адекватен отговор. Най-малкото уточни за кой двигател точно става въпрос. Това, за което аз се сещам е, че при карбураторните коли, като се прецака бензиновата помпа, започва да тече бензин в маслото. Защото помпата е механична и има пряк контакт с мотора. Но все пак, конкретизирай се малко . Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vann 9 0 #5 Отговорено 9 Февруари, 2009 Извинявам се за неточността,колата е Хонда сивик 94 година 1.5 моноинжекция.Седан картера се пълни с бензин това е болката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове