Accordingly 26 #41 Отговорено 9 Май, 2013 Това което искаш колега няма как да стане, защото има интрига между сервизите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kooki4 1 #42 Отговорено 10 Май, 2013 Това което искаш колега няма как да стане, защото има интрига между сервизите Сервизите какво общо имат ... Ясно как седят нещата, но все пак това е форум и хората са тук, за да обсъждам, обменият и получават инфо ..... Та същестува ли още този сервиз на Дидо в жк Захарна фабрика ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tass 21 #43 Отговорено 10 Май, 2013 Здравей колега,Пиши ми на лични ако искаш да ти напиша телефон на Дидо и да го попиташ него.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Yana 1 #44 Отговорено 8 Юли, 2014 Привет! От няколко години ходя в сервиза на Дидо в Захарна фабрика и съм много доволна. Към днешна дата сервизът си функционира съвсем добре - бързо, качествено и на приемливи цени. Успех на всички! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda-vtec 6 #45 Отговорено 14 Август, 2014 И аз ходя при Дидо в Захарна фабрика от 5-6 години и съм доволен от работата му и компетентността му. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay 0 #46 Отговорено 14 Август, 2014 Може ли някакъв телефон за връзка със сервиза? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове