DrMcCooL 0 #41 Отговорено 15 Март, 2009 А и мойта хондрела тука даже я има и черна и жълта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #42 Отговорено 15 Март, 2009 Готин албум, радвам се, че и моята кола е намерила място там! Аз навремето бях направил също един албум, но с всякакви тунинговани коли от България (не само Хонда) и снимките все още си ги имам, но са около 2 диска... в интернет съм качил един албум с тунинг Хонди, които съм снимал собственоръчно (извън срещи и мероприятия на клуба), ако не ви мързи, можете да му хвърлите едно око http://www.thedeviltwin.snimka.bg/album.php?album_id=235528 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #43 Отговорено 17 Март, 2009 ето още една за колекцията на , която аз доста и се кефя , и си я гледам от време на време Хе, ама тва е моята кола бре Ето малко по-актуални снимки: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #44 Отговорено 17 Март, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #45 Отговорено 30 Март, 2009 (Редактирано) Извинявам се на колегата, че пускам тоя линк в неговата тема, но мисля, че е подходяща!http://www.album.bg/power_of_dreams Това са сборни снимки от БГ и от интернет! Ако на някой колега не му изнася, че съм качил снимки на неговата кола да пише на лично да ги премахна!Снимките са много разнообразни!П.П. БиЕкстрийм колекцията ти е невероятна!! Редактирано 30 Март, 2009 от CIVICwarrior Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dido_HC6 0 #46 Отговорено 30 Март, 2009 (Редактирано) Наслада за очите и душата Преклон пред всички тези фенове и голямо БРАВО Всичко най на всикчки и Господ здраве да ни дава за да караме тези великолепни машинки. Редактирано 30 Март, 2009 от Dido_HC6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
z1atko 7 #47 Отговорено 4 Април, 2009 Колега имам по хубави снимки от тази която си сложилрадвам се че ме има и мен ама поне да е нещо по хубаво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lakaicho 0 #48 Отговорено 20 Април, 2009 :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове