Rijo 0 #1 Публикувано 30 Януари, 2009 Здравейте на всички,търся да купя някаква хонда ама нещо не мога да се спра точно на модел. Ако можете да ми предложите нещо, искам да е за малко пари около 3000 лв., за сега съм се спрял на сивик но се чудя хеч или купе, пътувам извън градско искамда поддържа 150-160 защото сега карам 1 бръмбазък и едвам вдигам 140 и немога да изпреваря и тировете не магистралата . Иначе още ми ври кръвта както се казва и искам да е нещо по бегачка за обем на багажник и брой врати не претендирам но гледам купетата май за извън градско ще са по добре или и хеча не е за подценяване. Пък може и да не е сивик но слабо вероятно . Благодаря ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #2 Отговорено 30 Януари, 2009 Здравейте на всички,търся да купя някаква хонда ама нещо не мога да се спра точно на модел. Ако можете да ми предложите нещо, искам да е за малко пари около 3000 лв., за сега съм се спрял на сивик но се чудя хеч или купе, пътувам извън градско искамда поддържа 150-160 защото сега карам 1 бръмбазък и едвам вдигам 140 и немога да изпреваря и тировете не магистралата . Иначе още ми ври кръвта както се казва и искам да е нещо по бегачка за обем на багажник и брой врати не претендирам но гледам купетата май за извън градско ще са по добре или и хеча не е за подценяване. Пък може и да не е сивик но слабо вероятно . Благодаря ви Не, че нещо , обаче ако имаш възможност пробвай купето и хеча и си прецени сам! Все ще се намери някой да ти даде да пробваш! Има жокер в поста! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #3 Отговорено 31 Януари, 2009 Колега аз съм с Купе 101 кончета и към морето вдигнах 180. А и ти не претендираш за багажник ,но все пак да отбележа, че има място за стерео уредба и 4 сака Единственото което ме съмнява, е че ще намериш Купе за 3000 лв. Но все пак Успех ти пожелавам и поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KONI 11 #4 Отговорено 31 Януари, 2009 колега лично мнение купето има по добра визия ако вземеш някое 101 или още по добре 125кс.няма да имаш никакви проблеми на магистралата но както каза и колегата по горе за 3000лв. е малко трудно.точно сега във форума се продават няколко мн. добри купета но не и за тези пари все пак успех в търсенето.пп.дори и да намериш нещо на тази цена много внимавай и преценявай трезво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #5 Отговорено 31 Януари, 2009 за тея пари 1.3 или разбит 1.5 90хп Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #6 Отговорено 31 Януари, 2009 за тея пари 4-та генерация му е майката :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido.dimitrov 1 #7 Отговорено 31 Януари, 2009 за тея пари 4-та генерация му е майката :( :(Вярно ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rijo 0 #8 Отговорено 31 Януари, 2009 (Редактирано) Еми май за парите наистина ще е труфно но за 1,5 90 к.с. какви пари вървят средно защото гледам че са около 3000-3500 даже се намират и за 2500, но аз не разбирам много от хонди те първа ще се запознавам с тях. Но май хечбека е с по ниски цени и сиг ще се спра на него. Но има време ще огледам добре. Ashes какъв жокер има Редактирано 31 Януари, 2009 от Rijo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #9 Отговорено 31 Януари, 2009 ....Ако можеш се напъни сабери още толкова парички и си вземи Акорд-купе или Прелюд-ако не са ти ценни местата отзад но това са моделите с които ще се чвстваш по добре извън града Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rijo 0 #10 Отговорено 2 Февруари, 2009 Еми акорда май ще ми е големичък за подръжка и хранен, пък май много ви насочих за извънградското все пак съм в софия и си имам каране тука затов се насочвам към сивик, защото чета че е икономичен за това което може . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mam 0 #11 Отговорено 2 Февруари, 2009 Колега,моята приятелка има Хонда Сивик-95год.Те такава машина няма!Как за толкова години не се счупи нещо,не знам.Само смяна масла и филтри и газ,а нали знаеш жените как "грижливо и внимателно" карат!Двигател-1500см3 16V-пъргава и адски икономична.Казвам ти,това е правено от извънземни и то специално за България! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pliushtadin 0 #12 Отговорено 2 Февруари, 2009 Дай още една хилядарка и се мятай на Купе и ще си рахат от всякъде - багажник, бягане, км/ч, разход, гЪзАриЯ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CkopnuoH 0 #13 Отговорено 3 Февруари, 2009 аз съм с хеч и сам доволен, както каза колегата нищо не сменяш, ама нищо...баси успешните коли, а за хеч или с 4 врати и багажник си избери сам, мене хеч=а по ме кефи а като свалиш седалките може да возиш обемни неща, и разхода ти е малък на този сивик, за 3 бона точно такова 93-та 95-та можеш да си вземеш, търси и не се отказвай, много ще си доволен гарантирам! а и делсол-а двуместния е със основа на сивик, тоест толкова успешни колички са че и голям мотор да и сложиш няма да те подведе...колата е много ниска, широка, сигурна...търпи всякакви гуми ширини, естествено дупките и последващия реглаж ще са ти проблем ако не караш внимателно...иначе на добър път е просто мечта да се кара...! Отсега казвам слабото място е че са финни коли и дупки и такива не ги понасят, че коя кола ли ги понася...е ако се ходи на село един опел там да дрънчи но след опознаването ми с хондака, не мисля че ще видя друга марка кола някога, много доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #14 Отговорено 3 Февруари, 2009 колега аз карам 5 г купе това е точния избор но за парите които си приготвил можеш да си земеш само някои отпран казан затова за теб е тъкмо 5 г хе4 за около 3000 можеш да вземеш добър хеч успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
c0mmand3r 0 #15 Отговорено 3 Февруари, 2009 Вземай купе и няма да съжаляваш Страхотни машини са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kaweeo 0 #16 Отговорено 3 Февруари, 2009 колега аз карам 5 г купе това е точния избор но за парите които си приготвил можеш да си земеш само някои отпран казан затова за теб е тъкмо 5 г хе4 за около 3000 можеш да вземеш добър хеч успехДа ! за 3 000 брато ако искаш да си вземеш нещо което още е в движение 5г сивик хеч .. няма да имаш никакви проблеми не само с тировете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #17 Отговорено 3 Февруари, 2009 Идеята ми е, че купето е по-добро за извънградско, а и ходовата част е малко по-различна от на хеча, стабилизиращи щанги ала-бала... Но всеки се съобразява спрямо джоба си... Мое мнение! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rijo 0 #18 Отговорено 5 Февруари, 2009 Да наистина купето ми харесва доста, но като се поразрових и с ваша помощ май финасите си оказват думата . Защото аз още не съм събрал тея пък ако трябва и още ще я сънувам тая хонда бая време . Благодаря на всички събирам си парички и идвам в клуба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове