MUGEN_RR 0 #1 Публикувано 27 Януари, 2009 ;) За тази година си пожелавам да взема нещо със голямото Н отпред и D16Z6 под предния капак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #2 Отговорено 27 Януари, 2009 хахахахаха ти ме уби е колега баси и темата Ми честит да ти е жив и здрав и да си купиш или да ти подарят това което искаш с голямото Н ПП: няма ад е много голямо щом ще с з6 мотор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MUGEN_RR 0 #3 Отговорено 27 Януари, 2009 На мене ми стига Сивикчо със Д16З6 под капака Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rumaneca 2 #4 Отговорено 28 Януари, 2009 Честито колега,жив и здрав и ти пожелавам твоето желание! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #5 Отговорено 28 Януари, 2009 Айде и на мен честит рожден ден, то като няма кой сами се поздравяваме. Наздраве наборе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #6 Отговорено 28 Януари, 2009 ЕЕЕЕ, Док как може да кажеш такова нещо http://forums.hondabg.com/index.php?showto...&start=1290 Ти май се скатаваш ! Вместо да ни викнеш на "ЗАСУКАНИЦИ" ЧРД и на MUGEN_RR Да ти се сбъдне мечтата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #7 Отговорено 28 Януари, 2009 Честит рожден ден колега да си жив и здрав и това кадето си си пожелал да ти се збъдне. НАЗДРАВЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MUGEN_RR 0 #8 Отговорено 28 Януари, 2009 Мерси на всички,колега честито и на тебе.И както казва един приятел тази вечер ще е ОСТРОООО!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #9 Отговорено 28 Януари, 2009 (Редактирано) ЧРД и успех с взимането на голямото Н п.с. и аз преди хондата имах шкода хехехе Редактирано 28 Януари, 2009 от Rust Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #10 Отговорено 28 Януари, 2009 Честито и от мен!Нека на всеки през тази година се сбъдне поне по едно желание и мечта! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #11 Отговорено 28 Януари, 2009 А честит рожден Док. Много здравае, щастие, къмсет и повече коне под капака на Докмобила ЧРД и на MUGEN_RR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MUGEN_RR 0 #12 Отговорено 29 Януари, 2009 Айде к'вото беше беше нямам рожден ден вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове