Jump to content
steff

Besen Sum!

Recommended Posts

бесен съм! Събуждам се и гледам колата ми без ляво огледало! Само стъкълцето някой е отмъкнал всичко друго е там и електрониката си работи..ок няма проблем имам каско,нали за това съм се охарчил 360лв.. Да ама не тъпото каско ми казаха че няма да го изплатят защото човек не трябва да е честен и да казва както са нещата! щом нямало стъкълца,демек не е счупено няма да го изплатят! Нещастници ! Викам абе ей не ви ли е срам бе каското ми изтича след 2 3 месеца и още не съм го използвал за нищичко! Един път ще ми се наложи и то за дреболия и се правите на цигани! Вие карате хората да ви лъжат! Значи трябваше да взема каквото и да било счупено стъкълце така ли? Значи просто човек не трябва да е честен! Звъня на вип хонда да питам колко вървят и човека ми каза оригиналните около 70-80lv! Ако сложа обикновено няма да ми работи електрониката! Е цялата работа да я кажа с една дума- БЪЛГАРИСТАН! И сега да си кажа молитвата ,тоя който го е откраднал не мога да измисля какво мъчително нещо да му пожелая ама за тая работа уж има някои горе..а за каското искам всеки да ги цеди тези плъхове по всевъзможни начини! И да знаете ако имате липсваща част цяла не ходете направо така в каското или дочупвате всичко около нея или нещо друго направете само не бъдете честни тая дума даже ми звучи смешно вече в днешно времеИзвинявам се за кирилицата но пиша от телефона,надявам се да сте над тези неща и да не ви е това проблема че съм писал на такаbesen sum! Sabujdam se i gledam kolata mi bez lqvo ogledalo! Samo stukulceto nqkoi e otmuknal vsi4ko drugo e tam i elektronikata si raboti..ok nqma problem imam kasko,nali za tova sum se ohar4il 360lv.. Da ama ne tapoto kasko mi kazaha 4e nqma da go izplatqt za6toto 4ovek ne trqbva da e 4esten i da kazva kakto sa ne6tata! 6tom nqmalo stukulca,demek ne e s4upeno nqma da go izplatqt! Ne6tastnici ! Vikam abe ei ne vi li e sram be kaskoto mi izti4a sled 2 3 meseca i o6te ne sum go izpolzval za ni6ti4ko! Edin put 6te mi se naloji i to za dreboliq i se pravite na cigani! Vie karate horata da vi lujat! Zna4i trqbva6e da vzema kakvoto i da bilo s4upeno stukulce taka li? Zna4i prosto 4ovek ne trqbva da e 4esten! Zvanq na vip honda da pitam kolko vurvqt i 4oveka mi kaza originalnite okolo 70-80lv! Ako sloja obiknoveno nqma da mi raboti elektronikata! E cqlata rabota da q kaja s edna duma- BULGARISTAN! I sega da si kaja molitvata ,toq koito go e otkradnal ne moga da izmislq kakvo mu4itelno ne6to da mu pojelaq ama za taq rabota u6 ima nqkoi gore..a za kaskoto iskam vseki da gi cedi teq pluhove po vsevuzmojni na4ini! I da znaete ako imate lipsva6ta 4ast cqla ne hodete napravo taka v kaskoto ili do4upvate vsi4ko okolo neq ili ne6to drugo napravete samo ne budete 4estni taq duma daje mi zvu4i sme6no ve4e v dne6no vremeIzvinqvam se za kirilicata no pi6a ot telefona,nadqvam se da ste nad teq ne6ta i da ne vi e tva problema 4e sum pisal na taka

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

гадост....ноооо това е живота.... или лъжеш или си излъган.... България !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има и още едно нещо в БГ-то. "Или е*еш или те, тебе е*ат!"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз за това минавам през брокери. Те знаят много добре тези тънкости. Имал съм същия като теб случай и като отидохме на оглед ми казаха да си трая. Обясниха на вещото лице, че парчетата са пред блока и ако им трябват, ще ги донесем в една салфетка. Така и не ги поискаха. Оправил съм поне 2 огледала по този начин и за калпак имам едно натрошено за спомен от старата кола, което може да бъде прекарано през някое каско и да изкара едни 100-тина лева.Моето мнение е, че там където не разбирам, а именно застрахователното дело - търся точните хора.btw, ти си минал само с огледало. Разказвали са ми случай за човек, на който са му откраднали колата. Сам се е застраховал, отива да си попълва документите и споменава, че последните 1-2 месеца имал проблеми с алармата и тя не работела. И след няколко дни пил една студена вода.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разказвали са ми случай за човек, на който са му откраднали колата. Сам се е застраховал, отива да си попълва документите и споменава, че последните 1-2 месеца имал проблеми с алармата и тя не работела. И след няколко дни пил една студена вода.

според мен тук човекът сам се е прецакал

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И толкова много изписа от телефон? :fun: Изумен съм. Другото няма да коментирам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

според мен е било най-правилно да извикаш полицията на място и да ти дадат бележка за злоумишлени действия на трети лица. Доколкото съм запознат тя е достатъчна за изплащане на обезщетение. Но погледни го и от страната на застрахователите - те нямат гаранция, че ти не си си свалил сам огледалото и не търсиш да изкараш някой лев, за това им трябват стъкалцата или подобна бележка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е за съжаление колега :fun: Познат в Пловид му откраднали двата фара , решетка и не знам още какво от Мецедес ML и той като тебе директно при застрахователи и като му казали , че не могат да му платят фаровете , а само чупеното стъкло и се хванал за главата . Престанете да нареждата държавата , защото това сте и вие самите :fun: сега някой ще ми се разсърди , ама никой не ви е виновен за вашето невежество !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен някой се е опитал да ми краде дясното огледало (само стъклото), но само го е напукал. Мислех да не се занимавам със застрахователите, но като не мога да намеря само стъкло и "въодушевен" от твоя пост още утре отивам да заведа щета.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже жестоко съм си патил от застрахователи - ПЪЛНО АВТОКАСКО ПОВЕЧЕ НИКОГА! :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@'Tino'Е какво искаш да кажеш? Че на човек му трябва висше образование за да си подаде жалбата за откраднато огледало ли? Ако държавата беше като мен....нямаше да сме на тоя хал. Ако бяхме народ като другите, нямаше да седим и да си траем пред безхаберието на управниците ни. Направо се възхищавам на гърците и бунтовете които правят.... Аз ако ви кажа колко беди ми се струпаха на мен само за 3 месеца-срязаха ми задна дясна гума, откраднаха ми документите и цялата заплата,надраскаха ми колата, откраднаха ми яке "Хонда Фен Клуб", якето на мацката и всички маркови инструменти от багажника на колата, ограбиха и апартамента, получих регресивно писмо за вина в произшествие от миналата година и изплатих щетата на един счупен Голф 2-йка в размер на...500лв (за една драскотина отстрани на колата).... И единственото нещо което получавам от полицията са уведомителни писма на които пише:" Поради липса на доказателства делото се прекратява......". Ей това ни е държавата!

Редактирано от paRADOx

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За 70-80 лева си си научил урока. Хората са плащали далеч по-големи суми за своето невежество.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е тва е в на6та държавица когато дава6 лесно, но като взима6 трудно разходки разправии и.т.н.Тъй като и аз сам патил от тези мошеници и повече каско НИКОГА!!!!Та аз си изпатих с гражданска отговорност HDI пичове саветвам ви НЕ си правите там НИЩО Супер измамници.Но лошото е че много хора още се лацат да плащат и си мислят че е айляк, но не е така.

Редактирано от honda_9977

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

До бесния колега хайде си напиши сега мнението на КИРИЛИЦА. После ще ти кажа няколко твои основни грешки!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....................Zna4i trqbva6e da vzema kakvoto i da bilo s4upeno stukulce taka li?....................

За съжаление ДА, колега. За първи път ли ти е? Е, от сега нататък ще знаеш:) Съжалявам за станалото и се присъединявам към пожеланията ти към нещастника, който е гепил огледалото. Свиркай си, че този урок ще ти струва само 70-80лв. Има хора прецакани с над 1000лв. при тази схема- аз съм един от тях и вече знам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами протестирайте и вие бе колеги ;) Аз ли сега съм ви крив , първо казвате , че народа ни бил такъв , после се оплаквате , че се ви грабят и най-накрая съм сигурен , че и на вас ако ви се отдаде благоприятен повед ще прецаката някой . Протестирайте , осведомявайте се по-добре , четете , питайте , учете се ... какво да ви кажа ?! Дни преди данъчна проверка на един от обектите ни , познат случайно минава и пита направихте ли това и онова и т.н. - ние не , кой ни е казал :) Ми писа ли са го в държавен вестник ;) оп държавата си измива ръцете , а който не чете и не следи се преебава ;) Обикновенно в нормални държави практиката е маалко по-различна , издава се заповед , която започва да въжи след 1 година или най-малко половин , а при нас започва да въжи от вчера :) Отностно каското , признайте си , колко от вас са прочели условията , всичките ;) Дори и да не сте , посъветвахте ли се преди това с някой ? Не ми говорете за прецакване и за това кой колко е загубил от държавни простотии и безрадици , спокойно щях да си купя чисто но Акорд вече ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ал капоне колега явно не можа да превъзмогнеш това че не е на кирилица съжалявам ще ми го простиш ли някога ? за другото някой даде идея да съм викнел полиция , ми само ще ви кажа че ако ги бях викнал за такова нещо че ми липсва огледалце или щяха да се смеят или да ме бият за това че се подигравам с тях.. след това... за това че е невежество..да никога не се бях сблъсквал и от сега ще знам , донякаде статията е да си поутоля яда който натрупах както да предупредя следващите прецакани.. прецакани знаете ли защо , може да е писано някаде и да не съм го прочел , но нормалното нещо съвсем човешки погледнато е като има проблем и ти си застрахован отиваш и казваш какво е станало а в случая кражба !! каква е моята вина че няма стъкълца ли ? значи какво неофициално е обявено че няма значение кво става ти си донеси счупени стъкълца и изобщо няма значение кво ти липсва ти го счупи хвани сам да си риташ колата или с една бухалка да чукаш щото на изследователите трябва да им изглежда като счупено..всичко е ясно по закон са прави, но всеки нормален човек който съвсем нормално не е изучил всичко със застраховките след като не му се е налагало и съвсем по законите отива да си търси правата и казва всичко както е било ТОЙ ГО ДУХА! а айде като сте много отворени че имало закони , ами ако взема стъкълца от някаде си и ги излъжа това не е ли противозаконно!? ясно е че никой няма да те проучва дали лъжеш но е противозаконно! та кажете ми напълно законния начин да оправиш нещатата точно в този случай !?? няма това е..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е само в БГ. Баща ми в Мадрид кара пежо 406 и на него му отмъкнаха стъклото на огледалото... В една морга му казаха 80 евро за стъкло :) , затова направихме шаблон и един стъклар му направи перфектно огледало за 10 евро... Така, че не само в България стават такива работи, въпреки че не е гаранция дали някой българин не го е отмъкнал :)

Редактирано от KOS_with_NOS

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега не си прав :) Съжалявам за случката ти , ясно е , че си афектиран и т.н. , но това си е като вид гаранция за застрахователите в случая , представи си да си купиш чисто нова кола , да й налееш вода в двигателя попогрешка и после отиваш при продавача да го питаш кво й става ? Същото е , в случая ти разчиташ на жените , които ти описват щетата да си прималчът и да те посъветват какво да направиш , защото са те съжалили и искат да ти помогнат :) нали се сещаш , че ако шефа на тази жена разбере какво е направила какво ще се случи с нея ;) НеМОРАЛНО е да ги беше излъгал и донесъл чупените стъкла , а не неЗАКОННО ;) Аз с неМОРЛАНИ лъжи съм пребоядисал почти цялата кола , какво гузен ли да се чувствам или доволен , че каското , което доброволно плащам е послужило за нещо ?

Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бесен съм! Събуждам се и гледам колата ми без ляво огледало! Само стъкълцето някой е отмъкнал всичко друго е там и електрониката си работи..ок няма проблем имам каско,нали за това съм се охарчил 360лв.. Да ама не тъпото каско ми казаха че няма да го изплатят защото човек не трябва да е честен и да казва както са нещата! щом нямало стъкълца,демек не е счупено няма да го изплатят! Нещастници ! Викам абе ей не ви ли е срам бе каското ми изтича след 2 3 месеца и още не съм го използвал за нищичко! Един път ще ми се наложи и то за дреболия и се правите на цигани! Вие карате хората да ви лъжат! Значи трябваше да взема каквото и да било счупено стъкълце така ли? Значи просто човек не трябва да е честен! Звъня на вип хонда да питам колко вървят и човека ми каза оригиналните около 70-80lv! Ако сложа обикновено няма да ми работи електрониката! Е цялата работа да я кажа с една дума- БЪЛГАРИСТАН! И сега да си кажа молитвата ,тоя който го е откраднал не мога да измисля какво мъчително нещо да му пожелая ама за тая работа уш има някои горе..а за каското искам всеки да ги цеди тея плъхове по всевъзможни начини! И да знаете ако имате липсваща част цяла не ходете направо така в каското или дочупвате всичко около нея или нещо друго направете само не бъдете честни тая дума даже ми звучи смешно вече в днешно времеИзвинявам се за кирилицата но пиша от телефона,надявам се да сте над тея неща и да не ви е тва проблема че съм писал на така

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@ 'KOS_with_NOS'

Само искам да отбележа, че направеното от стъклар огледало, няма нищо общо с фабричното. Слагайки обикновено (неизпъкнало) огледало рискуваш живота си, а може би и живота на някой друг. Моето дясно огледало като купих колата беше обикновено(направено от стъклар) и го смених на момента, защото честно казано не виждах нищо вдясно от автомобила.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, не разбирам от какво си бесен след като никъде в общите условия на нито един застраховател не пише, че се покриват този род щети.Навремето бях харесал едим мерецдес е класа и не го взех точно поради факта, че нон-стоп им кардат пластмасовите лайсни, емблеми и тн, които не се покриват от нито един застраховател.

Редактирано от Concerto

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Темата е изчерпана!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...