Essential 9 #1 Публикувано 19 Януари, 2009 (Редактирано) Здравейте колеги, от няколко дни чувам странен шум, около 20км/ч започвам да чувам нещо като виене все едно е избягала центровка или знам ли точно как да го опиша. Предполагам лагер е заминал но как да го разбера кой точно е ? Ако може някой да ме ориентира с цени на лагери за ходавата част ще съм много благодарен. Колата е Хонда Сивик 5та генерациа хечбек D16Z6. Поздрави Редактирано 19 Януари, 2009 от Essential Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xzibi7 0 #2 Отговорено 20 Януари, 2009 чува се отзад и го прави само на 1-ва (на свободна и на друга скорост не) ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Essential 9 #3 Отговорено 20 Януари, 2009 чува се отзад и го прави само на 1-ва (на свободна и на друга скорост не) ?Ами немога да определя точно от къде се чува, мен ми се чува отпред един приятел каза че го чува отзад. Прави го на 1ва 2ра 3тя и тн. като я пусна по инерция пак се чува.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Essential 9 #4 Отговорено 24 Януари, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BG88 0 #5 Отговорено 24 Януари, 2009 колега, при мен се чуваше виене,постоянно ( дори тракане)и се оказа генератора, прецакала ми се беше една втулка пластмасова, от там имах бииене и ротора докосна в статора и изгоря ... съвет мини през жичкаджия ако се окаже шума от двигателния отсег! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #6 Отговорено 24 Януари, 2009 Предполагам лагер е заминал но как да го разбера кой точно е ?Вдигаш на крик, всяко едно колело и го завърташ.......Където чуеш ромолене, там е...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude98 68 #7 Отговорено 24 Януари, 2009 Както каза колегата виж колело по колело и почни първо с по-простите и видими неща, например накладки. При мен имаше едно виене отзад, което се оказа износена накладка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Essential 9 #8 Отговорено 24 Януари, 2009 Благодаря за помоща колеги надявам се да не се окаже нещо сериозно. Ще вдигна гума по гума и ще въртя. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове