HONDA 3 #1 Публикувано 19 Януари, 2009 Здравейте преди можеби 1/2 година си продадох дел сола на една колежка тук,виждали сте го един черен искам да питам някой от форума взимаше ли поръчки за коли...дали имаше някой който с това се занимава и ако да съвсем скоро ще купувам пак дел сол - адски много ми хареса Този път искам VTI с ел.таван и да има клима ! защото тоя на ръка дето е е мн връткава работа та някой да ме насочи или който се занимава да каже имам ли шансове ! ? мерси ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #2 Отговорено 19 Януари, 2009 Колегата BOSS HOGG е твоя човек а колите идват от германия. Ето какво обслужване може да очакваш: Клик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rocnogap 113 #3 Отговорено 20 Януари, 2009 И аз искам да кажа добри думи за колегата Стамен и да се похваля за перфектни мотор който взех от него (б18ц4) в сервиза на омбре ми казаха че до сега не е постъпвал по запазен и здрав двигател от б-серия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA 3 #4 Отговорено 21 Януари, 2009 Ще се обърна към колегите мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavkata 2 #5 Отговорено 26 Януари, 2009 Още един глас и от мен за Стамен... Иначе след края на лятото смятам да си продавам моя Del Sol. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA 3 #6 Отговорено 26 Януари, 2009 Zdr твоя дел сол какъв е ? дай повечко инфо :fun: мерси ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове