xzibi7 0 #1 Публикувано 18 Януари, 2009 пише, че са универсални, но нали все японското е по-различно подлакътници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
victor_xtz 42 #2 Отговорено 19 Януари, 2009 Аз честно казано не знам, но ме съмнява да стават...иначе направо си взимам бройка Доколкото съм запознат подлакътник за мойта хонда би трябвало да изглежда така: Което си е доста по-различно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The PitBull 1 #3 Отговорено 19 Януари, 2009 Подлакътниците стават но ти трябва да си решиш технически как ще си го закрепиш.Колега си монтира този "Подлакътник02" като го хвана с 2 самонарезни винчета и му стои доста ефектно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
victor_xtz 42 #4 Отговорено 19 Януари, 2009 Именно де, не става с оригинално закрепване, а го пригодяваш както прецениш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SVE_1986 72 #5 Отговорено 19 Януари, 2009 Подлакътниците стават,имат крачета които се регулират по широчина и се захващат на пластмасата между седалките с по 3 самонавиващи винта на всяко краче.Аз съм с такъв подлакътник(първият)само,че червен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
victor_xtz 42 #6 Отговорено 19 Януари, 2009 Някой може ли да даде снимка как седят...мен ми хвана окото този втория Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xzibi7 0 #7 Отговорено 19 Януари, 2009 трябва ли да правя дупки допълнително някъде или просто да напасна и да завинтя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DuMuTkO 1 #8 Отговорено 19 Януари, 2009 Добре де, като се сложи този подлакътник няма ли да пречи на ръчната спирачка. Става дума за Сивик 6г. ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xzibi7 0 #9 Отговорено 19 Януари, 2009 той се повдига нагоре, въпросът е дали трябва да се пробиват дупки допълнително някъде? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #10 Отговорено 19 Януари, 2009 Може и да е удобно, но според мен само ще загрози колата. Оригиналният който е показан по-горе, сигурно ще стои добре, но тези измислените подлакътници само загрозняват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xzibi7 0 #11 Отговорено 19 Януари, 2009 а на мен 1вият ми е по-грозен от тези, изглежда старомоден като табуретка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DuMuTkO 1 #12 Отговорено 19 Януари, 2009 (Редактирано) А откъде могат да се набавят тези оригиналните подлакътници? Смисъл за магазин в София иначе съм ги виждал в и-бей ? Аа, и найде ако някой си е сложил от тези универсалните подлакътници нека качи 1-2 снимчици да видим как стои Редактирано 19 Януари, 2009 от DuMuTkO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dantes 1 #13 Отговорено 19 Януари, 2009 (Редактирано) Оригинални в магазин в София(освен бултрако не знам) няма да намериш.Такова нещо само от човек втора ръка като изпадне както се казва иначе няма а намериш. Редактирано 19 Януари, 2009 от dantes Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове