Jump to content
Jika7a

Продавам Хонда Сивик 1.3 16в 94г

Recommended Posts

Та значи хондичката е 1.3 16в с газ без климатик .... 4 летни гуми с 4 лети джанти и 4 зимни гуми с тазове ел стъкла ел люк централно аларма хидравлика имобилайзер застраховка ксенон музика /туба кикър стъпало пиле ... по снимките си личи и къкво съм направил и по нея.... ето и линк да погледнете и вие ----> http://www.snimka.bg/album.php?album_id=284518.... ако ви хареса за по малко от 4200 не се продава...не съм на зор нито пък на колата нещо да има....просто искам да проверя дали я бива за продан и ако успея да се разделя с нея по някое време ще си взема някоя по мощна от тази....та продавам я защото искам нещо с по големи кончета това е.... GSM: 0885 417 465 Живко се казвам....Това е от мен.

Редактирано от Jika7a

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако някой го интересува бартер цената за бартер е 4700 всякъкви предложения приемам....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Живче ,колата ти е светулка и дано си намери нов собственик! П.П. Само джантите с гумите продават ли се ! ? Ако искаш да бартеросаме мойте 14'ки мн добри с мн добри гуми + парички за твоите!? Пиши ми на лично да ти пратя снимки по скайп!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джантите не се продават отделно нито на бартер се дават.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иначе благодаря за мнението което си писал за колата :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дискутирайте нещо поне да зная къкво да правя де :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Или я по хубаво вие определете цена за да не свалям само аз да провера на колко ще се оцени ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голяма криза е явно колега.И аз продавам моята в перфектно състояние е но никой не търси явно 1.3 16в 95 е и моята с газ и клима ел пакет на 3700 съм е пуснал и пак няма търсещи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми колега аз не съм на зор просто гледам е така ако се закачи някой закачи се иначе ще си я карам и нямам проблеми....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също подаръци няма да правя.Изкам да карам купе ако е продам ако не ще си карам тази.Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също подаръци няма да правя.Изкам да карам купе ако е продам ако не ще си карам тази.Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си на зор пък сваляш цената. Не ме разбирай погрешно но дори и колата ти да е перфектна много са малко хората дето ще я оценят при условие че за същите пари могат да вземат Д15 или Д16. Колко ръжда ще има и колко читави ще са моторите е друг въпрос. Ако купето ти е здраво сменяй мотора или слагай една ВТЕК глава и си я карай.Извинявам се за Оф-топика

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

купето ми е здраво да но колега не мога да се разправям с такива работи аз не ги разбирам.....и да верно е не съм на зор искам просто да видя на каква цена някой би се закачил в смисал каква цена мога да и хвана най много щото съм се ориентирал към нещо др и така просто си правя сметки затова свалям по малко от цената....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бате ти все едно си тръгнал на риба...тука никой не вчерашен, оптималната цена на Д13 е 3000 лв и то в перфектен вид...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега нищо подобно не съм казал нито никой съм убидил че е вчерашен просто има някъкав вид и затова се опитвам да и взема малко парички :) ако стане стане ако не здраве да е... Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата се спира от продажба за сега моля да се затвори темата!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...