Jump to content
vilian

Honda Civic

Recommended Posts

Колеги да ми кажете горе-долу колко струва Сивика не чисто нова втора ръка новите ги видях.Към 25 000 някаде ще намеряли някоя свясна количка и имали някои представа на каква цена са консомативите (филтри,ремаци,ролки,масло)такива работи.Ще ви бъда признателен ако ми отговорите Благодаря предварително :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отвори си мобилетата и там ще получиш най-точен ориентир защото не си казал каква точно те интересува ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отвори си мобилетата и там ще получиш най-точен ориентир защото не си казал каква точно те интересува ;)

Прав си наистина не съм се уточнил за модела. В мобилето има 2-3на тая цена,а аз тарся Civic 5 Door 8g Type R или 1.8 140коня или 2.2 пак 140коня,но там има много където са карани доста,а на цената на чисто нова от магазина

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно цените на кунсумативите точно за 2.2 CDTi двигателя - ето цитат от Карада - Хонда Варна:Относно сервизирането, във Варна ние използваме масло от Honda - 0W-30 на цена 31,80 лв. за литър (за този двигател са нужни 6 литра), масления филтър е с цена 31,50 лв., ако се наложи другите два филтъра да се сменят - 62,40 + 136,50 лв. и за сервизната услуга между 20-30 лв., в зависимост какво точно ще се сменя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно цените на кунсумативите точно за 2.2 CDTi двигателя - ето цитат от Карада - Хонда Варна:Относно сервизирането, във Варна ние използваме масло от Honda - 0W-30 на цена 31,80 лв. за литър (за този двигател са нужни 6 литра), масления филтър е с цена 31,50 лв., ако се наложи другите два филтъра да се сменят - 62,40 + 136,50 лв. и за сервизната услуга между 20-30 лв., в зависимост какво точно ще се сменя.

Колега много ти благодаря тази информация ще ми бъде от полза и то голяма

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Civic 5 Door 8g 2.2 дизел - 140коня - на 15 хил. км, купена средата на Септември м.г. -преди кризата ;) от столична автокъща - 36 хил. На 6.01. - смяна на консумативи на 20 хил. км - в Бултрако : маслен, въздушен, поленов филтри + масло двигател + труд - 362 лв. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Civic 5 Door 8g 2.2 дизел - 140коня - на 15 хил. км, купена средата на Септември м.г. -преди кризата ;) от столична автокъща - 36 хил. На 6.01. - смяна на консумативи на 20 хил. км - в Бултрако : маслен, въздушен, поленов филтри + масло двигател + труд - 362 лв. ;)

Тъкмо сега ще се зарадваш на 40 000 ;) 480 лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, здраве да е .... и да има работа ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Общо взето за 36-7 хил. лв. ще можеш да вземеш нов 1.8 Спорт с ксенони ,автопилот и автоматични фарове и сензор за дъжд и то от БултракоЗа втора ръка от Германия има страшни оферти за демо коли http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1

Редактирано от marto_1.8

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За 37000 взимаш 1.8 или 2.2 дизел без екстрите. Автопилота, автоматични чистачки и фарове ще ти струват още 2000, а ксенона нови 2500. Като добавиш и поне 1100-1200 лева за гуми(наличните са с летни), получаваш крайната сума. Втора ръка на 2-2 години и половина ще ти стъпи поне 27-28000, ако се я докараш от Германия или Италия. От нашите търговци около 30 000 . Аз имах същата дилема и взех нова. Още повече, че Type S-ки не се намират много втора ръка. Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...