Jump to content
Crx™

Предложение :)

Recommended Posts

Здравеите имам едно предложение относно форума и конкретно в раздела купува продава части , има ли някакъв вариант да се направи раздел МОРГИ?За потребителите които имат такива смятам че ще е много по добре щото са 4-5 човека ! От друга страна и за нас дето нямаме морги ,а продаваме по някои друг чаркълък да си го пускаме в нормалното Купува продава ...... мисля че ще е по лесно на всеки които иска да си купи нешо или да го продаде !благодаря за вниманието

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би по-скоро да се вдигнат като важни ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва обаче да се пусне анкета по въпроса...наскоро имаше подобно предложение и тогава се заключи, че това е форум, а не пазар и така...но колите ни остаряват и такива части ще ни трябват все повече за напред :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има идея в това да се разделят някак хората които имат за продаване дреболии от тези които имат за продаване по 5 коли на части...щото тия последните да са живи и здрави дето ни спасяват много често,ама като направят по един "ъп" на десет теми едновременно.... :) .Надявам се да сте ме разбрали правилно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:) Аз съм съгласен да сме в секция търговци,но и всички такива да си плащат такса на клуба,както и това да не важи само за Автоморгите! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен с Драгича.Може да се направи някаква такса на обява "продава" която да отива в клуба.Това да важи за всеки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам , че не съм разбрал грешно , а по скоро е написано неправилно , но нека се изясни :D Не вярвам , че искате всеки , който продава нещо да отделя от парите за Клуба ? А по скоро тези " Търговци " , които се занимават целенасочено с такива продажби , както казахте , че е Драгич-а ? Нали така :D Разбира се , заради обособяването им като такива и според мен е нормално да се заделя някаква сума/такса :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Накрая ще стане със SMS-и като mobile.bg - пращаш SMS и получаваш достъп до купува/продава, хихи, днес съм пълен с идеи...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добра идея на Драгича. Трудно осъществима, но си заслужава. Срещу такса да се направи нов отделен форум само за тях, хората с такъв бизнес - автоморги и тем подобни. Така форума ще печели за обновяване и поддръжка и др., а и търговците, които си плащат месечната/седмична/дневна такса, защото техните обяви ще са ПРЯКО видими. :DПодкрепям, ама да видим как ще се обмисли от съвета на Хонда. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз мисля че идеята на Драгича се е коментирала вече по простата причина че Стамен ми го каза същтото преди да пусна темата :P Драго надявам се да не си ме разбрал погрешно ... както и други колеги занимаващи се с бизнес

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изобщо защо говориме за грешно разбиране :P Аз специално поизках да си плащам още преди националната 2008-а.Обсъждал съм го с Виктор и с няколко от членовете на управителния съвет на клуба.Общо взето от тогава започнаха изказванията че форума не бил бит пазар и разни такива.....И понеже и аз като повечето от вас чета и съм член на чужди форуми, виждам как при тях секцията за търговци си я има и раздела купува продава е бетер от нашия!

Редактирано от Dragi4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по скоро за търговците трябва да е като месечен или годишен абонамент. Форума може да не е пазар, но както колегите казаха колите ни се нуждаят от части, а и не малко хора са се оборудвали с двигатели от dragi4a и другите хора които се занимават с това. Както има тема за поръчки от чужбина защо да няма и за нашите търговци? В крайна сметка дори и да е символична таксата може да отиде за дарения или някакви мероприятия....Реално ако не беше форума никога нямаше да ми дойде на ум да swapвам мотори и простотии. Отново с помощта на форума се оборудвах с нужните ми части. Според мен двете неща трябва да вървят ръка за ръка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каквото и решение да вземат Модераторите и Виктор , аз съм сигурен че ще е правилно , така че нямам никакви претенций за нищо ,Каквото кажат и решат така да е :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма ли да има някакво развитие по въпроса ... аз съм наплъно съгласен с вас... Ъпвам си обявата за двигателя на 6-7 дена и днеска я ъпнах и след 2 часа вече беше на 2ра страница.Много неприятно, ъпването стана като състезание: "На кой темата ще е по-напред?"..

Редактирано от Aleksandyr

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...