gogo_conev 4 #1 Публикувано 4 Януари, 2009 колеги някой може ли да ми препоръча каде да си затамня задните стакла на разумна цена и да е качествено и колко пари ще ми струва саответно.става на вапрос за сивик 6-та генерация и за град варна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivelin4o6000 0 #2 Отговорено 4 Януари, 2009 колеги някой може ли да ми препоръча каде да си затамня задните стакла на разумна цена и да е качествено и колко пари ще ми струва саответно.става на вапрос за сивик 6-та генерация и за град варнанезнам приател ама бих те посаветвал да си слож от штацкото фолио ама е по ск апо иначе е супер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gogo_conev 4 #3 Отговорено 4 Януари, 2009 колеги някой може ли да ми препоръча каде да си затамня задните стакла на разумна цена и да е качествено и колко пари ще ми струва саответно.става на вапрос за сивик 6-та генерация и за град варнанезнам приател ама бих те посаветвал да си слож от штацкото фолио ама е по ск апо иначе е супера него от каде мога да си го купя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #4 Отговорено 6 Януари, 2009 Тук минахме на Лумар вече.Препоръчвам ти такова.Доста по-скъпо е но за сметка на това суперлативите спрямо фолиа от по 5-10 лв. са огромни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest White`DeviL #5 Отговорено 7 Януари, 2009 А някой да каже от къде да си набавим Лумар. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #6 Отговорено 7 Януари, 2009 А някой да каже от къде да си набавим Лумар.Тва не мога да ти кажа и аз не знам моите приятелчета от къде се снабдяват.Но ако някой иска да си направи колата да заповяда в Сливен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gogo_conev 4 #7 Отговорено 7 Януари, 2009 колеги никой ли не знае в варна каде поставят фолио на разумна цена и да е качествено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bartek 0 #8 Отговорено 9 Януари, 2009 колега моя съвет е да си вземеш едно американско фолио (2 броя) и да отделиш малко повечко нерви и време за да си го сложиш сам. Не е много трудно, а и ще се справиш. Напръскай стъклото обилно с вода и самото фолио като го отлепиш също се напръсква след което е просто приплъзгване и нагласяне със шпатулката в комплекта. Успех дано съм ти помогнал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gogo_conev 4 #9 Отговорено 10 Януари, 2009 колега моя съвет е да си вземеш едно американско фолио (2 броя) и да отделиш малко повечко нерви и време за да си го сложиш сам. Не е много трудно, а и ще се справиш. Напръскай стъклото обилно с вода и самото фолио като го отлепиш също се напръсква след което е просто приплъзгване и нагласяне със шпатулката в комплекта. Успех дано съм ти помогналнаистина най добре ще е аз да си го направя но ме притеснява как ще го изрежа не искам да го осера а съм чувал че после трудно се маха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest White`DeviL #10 Отговорено 11 Януари, 2009 колеги никой ли не знае в варна каде поставят фолио на разумна цена и да е качественоНад стадион Спартак има две момчета в едно гаражче се занимават с това.На предната кола си затъмнявах стъклата там и бях доволен макар че бяха с обикновеното фолио.За качественото сега ми искат 170лв двете задни странични стъкла и задното. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #11 Отговорено 11 Януари, 2009 колеги никой ли не знае в варна каде поставят фолио на разумна цена и да е качественоНад стадион Спартак има две момчета в едно гаражче се занимават с това.На предната кола си затъмнявах стъклата там и бях доволен макар че бяха с обикновеното фолио.За качественото сега ми искат 170лв двете задни странични стъкла и задното.Е*ати цената за хеч? Тая сума е почти двойно по-голяма от реалната, дори и с лумар. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest White`DeviL #12 Отговорено 11 Януари, 2009 Тва е цена за купе 5та колега. Разрових се малко квадрата на Лумар-а е около 40 кинта и мисля че е по добре да дам 170 да ми го направят, отколкото да дам 150 за фолио и да измъча някой авер да ми го сложи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gogo_conev 4 #13 Отговорено 11 Януари, 2009 и аз съм на принципа ако правя нещо да е качествено на астрата ми един приятел ми ги прави с обикновенно фолио и затъмняването ми излезе почти без пари ама на някой места имаше шупли отгоре неможа да се залепи като хората и като цяло беше много грозно,затова сега мисля да си ги затъмня при някой който наистина разбира как се прави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest White`DeviL #14 Отговорено 11 Януари, 2009 Разликата е 20 лева не че ще дам на някой който за пръв път слага. Ама защо някой авер да се мъчи. Ако си намеря нещо качествено и евтино тогава може да се замисля. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gogo_conev 4 #15 Отговорено 12 Януари, 2009 мерси мисля да ги посетя тези момчета и те ще ми кажат цена там ня място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #16 Отговорено 12 Януари, 2009 Колеги Извинявам се ако Въпроса ми не е за тука: Някой може да ми каже на кои Стъкла е разрешено да се слага Фолио? Благодаря Предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest White`DeviL #17 Отговорено 12 Януари, 2009 Задните странични при положение че имаш 2 странични огледала и задния . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #18 Отговорено 12 Януари, 2009 Благодаря много колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dedovoto 7 #19 Отговорено 13 Януари, 2009 (Редактирано) http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=297613ето аз как си оправих ПРОБЛЕМА с затъмняването на стъклата ! излезна ми 80 лв материал квадрат тва с надписа мацката ми го направи на корел дроу ! якото е 4е има перфорация и няма да стане на балон4ета... отвънка се вижда черно а вътре къвто цвят си иска6...и да ти кажа не става пълен мрак през деня...светличко е ... и едновременно неможе да се различи кво има вътре... и т.н. от варна съм ако иска6 срещичка да видиш драсни някой ред....живея до рибната борса... Редактирано 13 Януари, 2009 от Dedovoto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest White`DeviL #20 Отговорено 13 Януари, 2009 пич линка ти не работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #21 Отговорено 14 Януари, 2009 Търси по автор dedovoto и излиза, станало е добре! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #22 Отговорено 15 Януари, 2009 Само дето това фолио е за поставяне от външна страна,иначе сами виждате ефекта-от вън се вижда почти без проблем,а от вътрешна страна трудно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dedovoto 7 #23 Отговорено 15 Януари, 2009 Само дето това фолио е за поставяне от външна страна,иначе сами виждате ефекта-от вън се вижда почти без проблем,а от вътрешна страна труно Вечер белият фон с надписите контрастира дото през деня избледнява... не се 4ете отвънка ... целта бе да не става пълен мрак в задната част на автомобила .. като катафалка примерно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gogo_conev 4 #24 Отговорено 16 Януари, 2009 ами колега кажи кога ще ти е удобно да се се видим цената е разумна и е станало хубаво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest White`DeviL #25 Отговорено 16 Януари, 2009 Лично на мен този вариант с перфофолио не ми харесва няма кой знае какъв ефект, освен надписите отвътре. Отвън все едно е затъмнено с някакво мн светло фолио. А когато фолиото е качествено вътре не става чак като катафалка а отвън не се вижда прозрачно като това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gogo_conev 4 #26 Отговорено 17 Януари, 2009 съгласен съм аз ще искам по тъмно фолио Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dedovoto 7 #27 Отговорено 17 Януари, 2009 съгласен съм аз ще искам по тъмно фолио 0896655068Дидо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dedovoto 7 #28 Отговорено 18 Февруари, 2009 мисля тая ве4ер да мръдна до ОМВ на околовръстното в21:00 съм там с сива 4-та генерация с Разградска регистрация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #29 Отговорено 24 Юни, 2009 Да повдигнем малко темата. Колеги изчетох тази тема както и много други,но така и не разбрах каде мога да отида и да ми затъмнят стъклата на задните врати на сивик 6 ген.англичанка-става въпрос за град Варна.Навсякаде пишете,че е по-добре с американско фолио(това и аз го знам),но каде да отида да ми го направят.Пробвах с обикновенно,но не ми хареса как го направих,а да купувам скъпо(американско) и да го разваля.Затова ако знаете каде във Варна слагат фолио моля кажете-предваритерно ви благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #30 Отговорено 18 Юли, 2009 лелее колеги кви са тия цени?!!моито седанче,задното и задните странични стъкла ми излезе 30лв.+-,с обикновенно фолио съм но резултата е доста добър.става дума за гр.Видин.поздрави на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wien 17 #31 Отговорено 18 Юли, 2009 колега излезнало ти е толкова защото си се затамнявал с такова фолио.....ние говорим за фолиата на лумар при които цените са малко по различни а разликата огромна ... аз лично съм затъмнен целия дори и челото стъкло с въпросните фолиа и мога да кажа на 100% че си заслужава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #32 Отговорено 18 Юли, 2009 колега излезнало ти е толкова защото си се затамнявал с такова фолио.....ние говорим за фолиата на лумар при които цените са малко по различни а разликата огромна ... аз лично съм затъмнен целия дори и челото стъкло с въпросните фолиа и мога да кажа на 100% че си заслужаваок,колко струва самото фолио и колко работата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #33 Отговорено 18 Юли, 2009 (Редактирано) лелее колеги кви са тия цени?!!моито седанче,задното и задните странични стъкла ми излезе 30лв.+-,с обикновенно фолио съм но резултата е доста добър.става дума за гр.Видин.поздрави на всичкибате, не се излагай с смешното китайско фолио. Ела да ти покажа след 2 години какъв цвят е придобило (и аз сам си го лепих на задните) Отвътре като гледаш има поне 7 различни оттенъка. Верно за без пари е супер, ама ако искаш качество си има цена. доколкото съм чувал за марковите фолиа си има технология на лепене и не мисля че ще го залепиш по добре от човек дет го е правил на 100+ коли Редактирано 18 Юли, 2009 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k_u_d_o_s 49 #34 Отговорено 20 Юли, 2009 Сигурно сте разисквали тази тема, но отново не успях да намеря отговор с помоща на търсачката.До колко може да се затъмнят стъклата( задно, задни странични и предни странични)?Някой имал ли е проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #35 Отговорено 20 Юли, 2009 (Редактирано) за задните няма лимит. за предните 2 е забранено Редактирано 20 Юли, 2009 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k_u_d_o_s 49 #36 Отговорено 20 Юли, 2009 (Редактирано) ... аз лично съм затъмнен целия дори и челото стъкло с въпросните фолиа и мога да кажа на 100% че си заслужаваЧетох това мнение и от там ми възникна отново въпроса със степента и въобще затъмняването на стъкла. Преди време до колкото помня имаше някакъв максимален разрешен процент (25%?), но не помня дали за задни или за предни странични? Редактирано 20 Юли, 2009 от k_u_d_o_s Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #37 Отговорено 20 Юли, 2009 За задните странични няма лимит,а за предните мисля,че е забранено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #38 Отговорено 20 Юли, 2009 Няма такива проценти. Ако имаш странични огледала можеш и да си боядисаш задното и задните странични. За предните закона казва, че се забранява каквото и да е затъмнение или ограничаване на видимостта (например тъмна лента в горния край на челното стъкло). Много хора обаче заобикалят това и ако този, който лепи фолиото е кадърен, има начини да се направи така, че да не личи, че е фолио. До 5% на предните стъкла е ОК, ако ти го залепят както трябва (да не може полицая ако се усъмни да изчопли ръба на фолиото). Само че за предни стъкла не си правете експерименти с ефтино фолио и МНОГО внимавайте, кой ви го слага. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wien 17 #39 Отговорено 20 Юли, 2009 много правилно .... забранено е но ако се сложи както трябва няма проблеми както казах съм затамнен целия дори и челното досега никаде никой не ми е правил проблемколегата който ме затамнява и по горе си е осавил и номера е така близо година че да не е и повече, той също няма проблеми,а ефекта е голямнаистина си заслужава стига да е със хубаво фолио Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k_u_d_o_s 49 #40 Отговорено 21 Юли, 2009 На мен въпроса ми беше свързан с един много тривиален проблем - пече ми на лявата ръка като карам. И затова питах за фолио за предни странични стъкла.Да разбирам, че по закон е забранено да се слага, но ако е направено както трябва не се заяжда полицията? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове