Essential 9 #1 Публикувано 2 Януари, 2009 Честита Нова Година колеги,Искам да ви попитам някой слагал ли е на Сивик 5та генерация джанти с междуболтово разстояние 4по98, че ми изпадна една джанта ама се чудя дали ще успея да я "надена" на шпилките и после да завия гайките ?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #2 Отговорено 2 Януари, 2009 Ама ти сериозно ли! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #3 Отговорено 2 Януари, 2009 Нищо не ти коства да пробваш....сваляш едната гума и надяваш джантата.Аз съм чувал, че в някои случаи се получавало. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #4 Отговорено 2 Януари, 2009 (Редактирано) Колега Essential, недей да слагаш тази джанта, не е здравословно Редактирано 2 Януари, 2009 от sebulba Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venci_vin 0 #5 Отговорено 2 Януари, 2009 В МАРГЕЛ има болтове,които изместват с 2мм и даже съм купувал за един приятел! За гайки незнам дали има, но не ти пречи да ги попиташ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Essential 9 #6 Отговорено 2 Януари, 2009 Аз за болтове знам, че има но като съм на шпилки с гайки Знам ли накрая може би ще пробвам ако стане, стане ако не здраве да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #7 Отговорено 2 Януари, 2009 стават, карал съм 3 месеца с такива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Essential 9 #8 Отговорено 2 Януари, 2009 Колега някакви проблеми имаше ли ?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #9 Отговорено 3 Януари, 2009 ако носиш 42 номер обувки па решиш да си наденеш 40-пробвай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #10 Отговорено 3 Януари, 2009 глупости говориш г-х полицай. проблеми нямах никакви, дали тия 2мм диагонал ги усеща а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #11 Отговорено 3 Януари, 2009 глупости говориш г-х полицай. проблеми нямах никакви, дали тия 2мм диагонал ги усеща а?някой разпробиват отворите на джантите със 17мм бургия и обират от там тази разлика ама не съм пробвал,а ти щом мислиш,че така става и е добре ОК и извинявай ако съм те обидил със сравнението с обувките,ама теоретически така идва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #12 Отговорено 3 Януари, 2009 изобщо не съм се обидил, просто съм карал с такива джанти и споделям впечатленията си. съжалявам ако си останал с впечатление, че се заяждам с тебмежду другото с теб мисля, че се запознахме на сбирката ви в пазарджик, ти беше с един прелюд 4-ка май Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове