MAD BITCH 0 #1 Публикувано 1 Януари, 2009 Да си ни жива и здрава,със радост да си караш колата(ама може и по-нова...) .И да си все така голяма ФЕНКА...Обичаме те! П.П.Честит имен ден и на всички именници! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #2 Отговорено 1 Януари, 2009 Весеееееее,да си ни жива и здрава милиличка(позна ли ме )Всички тук(Аз,Майната,Олми и наще половинки)те поздравяваме и целуваме ама мноу мошно.........Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #3 Отговорено 1 Януари, 2009 За много години и Честит имен ден и от мен :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #4 Отговорено 1 Януари, 2009 Честит имен ден и от мен и Галя, Весиии Да си жива и здрава, и да овладееш до съвършенство ЕГ3-ката Честито и на всички именници - да сте живи и здрави момчета и момичета! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #5 Отговорено 1 Януари, 2009 Ауууу ... как ме преварихте .. ма аз пък до сега обръщах внимание на оригинала .. .... да си ми жива и здрава ... и да се усмихваш все така чаровно .... и пожелавам безаварийни км с "черната рокерка" !! ....п.п ... в ладилника има пиене и мизета ... да знаете .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #6 Отговорено 1 Януари, 2009 Честит имен денДа си ни жива,здрава и все така усмихната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #7 Отговорено 1 Януари, 2009 Жива и здрава да си кръстничкеееееИ всички които празнуват! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #8 Отговорено 1 Януари, 2009 Честит имен ден-да ти е живо и здраво името - да си жива и здрава и все тъй усмихната - Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #9 Отговорено 1 Януари, 2009 Благодаря Вииии! Честито и на другите именници! ....п.п ... в ладилника има пиене и мизета ... да знаете .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
POISON 2 #10 Отговорено 1 Януари, 2009 Веси пожрлавам ти много здраве,щастие,касмет и любоффф. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PowerSlide 0 #11 Отговорено 1 Януари, 2009 Честит Празник на Всички които празнуват и Честита Нова Година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #12 Отговорено 1 Януари, 2009 честито на всички именници да са ни живи и здрави всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #13 Отговорено 1 Януари, 2009 Веси, пожрлаваме ти много здраве,щастие,касмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #14 Отговорено 1 Януари, 2009 Веси жива и здрава да си! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #15 Отговорено 1 Януари, 2009 Честит имен ден Веси Бъди жива и здрава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #16 Отговорено 2 Януари, 2009 Още веднъж благодаря на всички ви за хубавите пожелания! Да ви се връщат и на вас! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #17 Отговорено 3 Януари, 2009 АААААААААААААААААААААААА!!!!!!!Ма...аз...... такова,ами.....пропуснал съм ,да са е... в тиквата.........Честито,жива и здрава и усмихната,да водиш ония диваци-Шубраците........ и да си жива и здрава! И наздраве! И аиде! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове