Dundeeee 0 #1 Публикувано 31 Декември, 2008 Въпроса ми е следния, възможно ли е кола с километраж в мили да се направи в километри в час?? Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #2 Отговорено 31 Декември, 2008 може, сменяш панела с уредите с такъв в км/ч Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #3 Отговорено 31 Декември, 2008 може, сменяш панела с уредите с такъв в км/ч Става ама само ако те интересува скоростта на колата. Ако искаш и показанията за изминатото разстояние да са в км тогава ти трябва специален конвертор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xtuners 8 #4 Отговорено 1 Януари, 2009 Мога да ти направя циферблатите, но няма да е евтино .. другия вариант е да си купиш уредите в км/ч Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #5 Отговорено 1 Януари, 2009 (Редактирано) Сменя се модула които е скоростомера от таблото, или може само платката и циферблата, но мисля е по удачно целия модул да се смени (циферблат,броячи,платка). Или може и цялото табло ако си вземеш читаво такова. edit: аз си смених целия модул, ето и снимка на двата mph и kmh Редактирано 1 Януари, 2009 от vex Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове