Jump to content
Restless

Как се отваря Сивик 5ген? :(

Recommended Posts

сутринта не отключи, преди година го направи този номер, но тогава случайно имах незатворен напълно прозорец и с тел си дигнах палчето.Тъпото е че колата е без ключалки - предишния собственик махнал ключалките.Надеждата наобед като стопли да отцепи е малка (предишния път проблема се оказа в куплунзите на шофьорската врата през които минават сноповете кабели - корозия и не се захранва централното достатъчно).С две думи - да викам ключар или някой може да даде (на лични?) съвет за "лесно" отключване? :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а през багажника пробва ли да влезеш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

багажника също е махната ключалката , пусто 2г. се канех да направа поне багажника, ама то каквото сам си направи човек :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз си мисля че без ключалки ключар няма да ти помогне... ама твойта май беше купе така че не мисля че и през багажника може да влезеш... Ако имаш познат автоапаш да ти я отвори.... или ти си играй с тел но не знам наще дали може да се отключват по тоя начин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

седан съм :drunk:алармата "отключва" без да успее да вдигне палчетата, ако някак се бръкне с тел може да се вдигне.Гледам в предишната тема са ми давали съвет леко да се дръпне отгоре вратата и с клин, за да се бръкне с тел отгоре...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

давай ще стане,незабравяи парцалче да не си прецакаш боята!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Способен ключар отваря кола без ключалки без щети! Виждал съм го.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Restless способен ключар ако не е познат взима 20 лв за повикване на адрес + 40 лв работа...това ако минеш тънко...стъкло странично за седан 5-та генерация 2-ра ръка от морга струва 30-50 лв...ти си предцени как ще действаш :P п.с -> + 2 лв прахосмукачка за стъкълцата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О! ЧУДО! баща ми се обади че преди 10мин от раз с дистанционното отворил :P :P :P Много ви благодаря за съветите, след празниците първто нещо което ще направя е да си оправа поне една ключалка, защото не си е работа да трепериш... засега май ще оставям пролука и със стоманена тел в чантата ще движа...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Става и със стоманената лайсна от чистачките :P Аз така съм я отварял моята.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако се стигне до разглобяване на вратата, когато започнеш да си търсиш проблема, виж за всеки случай механизма за централното - онзи дето се слага допълнително във вратата при монтаж на аларма. Просто провери дали е свързан "твърдо" за металната ос на вратата. Лошата и приплъзваща връзка беше причината при мен да отваря когато си иска :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз веднъж се заключих извън моята...а тя си работеше ..радиото свиреше..ключа на таблото, а аз отвън заключен хахах :) викнах тогава едни момчета и за 25 лева ми я отключиха без никакви странични щети по ключалки и т.н...сега винаги в мен си нося тяхната визитка..тва за София...полезно е да имаш координати на такива хора когато ти се случи на улицата и няма какво да направиш ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...