west bam 107 #1 Публикувано 29 Декември, 2008 здравейте колеги онзи ден избуших гарнитурата на главата на мойта хонда която е Д14А1 двигател има ли за този модел желязна гарнитура на главата и от каде мога да си взема такава мерси предварително за отговорите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 29 Декември, 2008 ако някой знае от каде мога да си намеря такава качествена нека сподели ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #3 Отговорено 1 Януари, 2009 не съм 100% сигурен но май гарнитурите за Д сериите са идентични. например аз съм с д15б2 и съм с гарнитура от д16 метална Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Влади 0 #4 Отговорено 18 Януари, 2009 (Редактирано) здравейте колеги онзи ден избуших гарнитурата на главата на мойта хонда която е Д14А1 двигател има ли за този модел желязна гарнитура на главата и от каде мога да си взема такава мерси предварително за отговорите пиши номера на шасито и ще ти кажа каква е гарнитурата точно за твойта кола и ако не е метална - дали може да бъде заменена с такава ОК?Колеги за да не пускам нова тема мога ли да вметна един въпрос? Имам теч на масло от гарнитурата на главата - най - горната точно срещу горния край на дюзите. Мотора ми е 20Т2R. Въпроса ми е тази гарнитура метална ли е и монтажа и с термоустойчив силикон ли става и същата ли коментирате?Благодаря преджарително!Поздрави на всички! Редактирано 18 Януари, 2009 от Влади Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Влади 0 #5 Отговорено 20 Януари, 2009 Хайде де! Никой ли не чете тази тема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #6 Отговорено 21 Януари, 2009 http://pmconsult-bg.com Ето тук продават цели китове гарнитури за главата ..(гарнитурата на главата е метална) липсва само гарнитура на картера Кита за D-серийте струва 140 лв.Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове