Jump to content
KU4E_DUX

Спортни колани 4-ри точкови

Recommended Posts

колеги въпроса ми е към тези със спортните колани . Каде ги вързвате ,че нещо неми става ясно одеве като го гледах :D .Нече ненамерих начин ,но може и да има по добър вариант.Благодарч предварително ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези колани нетряабва ли да се слагат само на спортните седалки? Или може би ти си с такива

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Принципно си зависи от самите колани. 2та вида, който аз съм виждал са: 1 - Закачат се към коланите на задните седалки. Т.е. имат такъв... как да кажа... мъжки край, който се щрака в женското на задните седалки. 2 - Закачат се за релсите на седалката. Това са моделите, който съм виждал аз, като 1-вите са доста по разпространени от 2-рите. Всъщност като се замисля съм виждал само една кола със спортни колани, захванати на релсите под седалката. Изглежда много добре, не се губи от функционалността на седалката и отзад могат да се возят хора, ако се наложи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами моите са от втория вид които се закрапват за релсите ,но отзад се закрепват за болтовете на релсите но от страни нямя каде или аз немога данамеря там ми е проблема :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От страни ги закъчи за болтовете дето се захваща седлото за шината на релсите

Редактирано от The Pit Bull

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги аз съм със ЦРХ и съм ги вързъл на задната седалка кадето е женската част ои задната седалка имам познат които е с 4г сивик и е вързъл на задната седалка кадето е мъжката част смисил отгоре до прозореца!!!

Редактирано от CONEV

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги аз съм със ЦРХ и съм ги вързъл на задната седалка кадето е женската част ои задната седалка имам познат които е с 4г сивик и е вързъл на задната седалка кадето е мъжката част смисил отгоре до прозореца:P

Нищо не разбрах. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз,съм го вързал на задния колан(на мъжката закопчалка,ако може така да се каже) Публикувано изображение

Публикувано изображение не се вижда много,но нямам друга снимка в момента!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Внимавайте с тези колани ей! (мъжко женско ,отпред отзад).Не се връзвайте толкова много около празниците да не се избесите бе.Весели празници на всички!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега независимо за къде са захванати отзад / по добре е ако е за шините и болтовете на задната седалка - по надеждно е/ и зползването им до голяма степен се обезмисля ако не си със спортни седалки , или такива които са със специални водачи за коланите ! Ако примерно ги прекараш под подглавника на нормална седалка имат свободен ход , и при евентуален удар недай боже лесно могат да изкъртят подглавника и да полетиш нанякъде, защото тогава на практика нищо не те предпазва да изхвръкнеш настрани , защото няма какво да ги държи ! Моят съвет е ако ще слагаш такива колани , смени и седалката за да има наистина желания ефект. Този тип колани не са направени за гъзария :) Целта им е максимално да обездвижат торса при евентуален инцидент и да те държат здраво прикован за седалката ! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...