plamoni 37 #1 Публикувано 25 Декември, 2008 Поздрави и Честита коледа на неизвестният хондаджия,който спаси Снежанка(сестра ми ) от измръзване на пловдивската магистрала ,поредното доказателство,че Хонда не гасне(първо нафта дал човека,после и ток-ЕВАЛА на Красен със Сивик 5ген.)п.с.Айде Весела коледа на всички и се дръжте здраво за масите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 25 Декември, 2008 Евала на човека в такива условия трябва да се подържаме по пътищата колеги на пътя сме и ако някой е изпаднал в кофти ситуация да му помагаме, ома свесни хорица като въпросния Красен който освен хонда карат и други марки автомобили отправям призив към всички колеги бъдете колегиални един към, друг и в тези тежки условия за кормуване да си помагаме задружно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
riquelme 0 #3 Отговорено 25 Декември, 2008 евала на този красио! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #4 Отговорено 25 Декември, 2008 Браво, само такива дела да се чуват. Весела коледа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #5 Отговорено 25 Декември, 2008 браво това не се случва много често и много малко хора правят такива неще. евала на този пич и трябва да има повече такива точни хора. Весела коледа ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #6 Отговорено 26 Декември, 2008 Като каза "Евала на Красен със Сивик 5та ген".,се замислих,къде съм бил по това време :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #7 Отговорено 28 Декември, 2008 Да не си ти виновника ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan100ev 2 #8 Отговорено 28 Декември, 2008 Ти колега как го питаш все едно и за нещо друго го тьрсиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #9 Отговорено 28 Декември, 2008 Явно не съм аз :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове