tols 2 #1 Публикувано 23 Декември, 2008 Здравейте фенове на Хонда На 21.12.08 (неделя) Търновската и Габровската дружини се събрахме за да изпратим старата година Пускам тази тема за всички,който искат да се насладят на красивата гледка и да изразят мнение Ето две снимка на първа ..... Всички снимки от срещата Цъкни Тук Пожелавам на всички весело посрещане на празниците п.с:Наявам се модернаторите да не ми съденяват пак темата Идеятя ми е по този начин повече хора да се насладят на гледката Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #2 Отговорено 23 Декември, 2008 Супер колеги направо сте избили рибата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #3 Отговорено 23 Декември, 2008 А трябваше ли нова тема ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_Tols_ 0 #4 Отговорено 23 Декември, 2008 Съжелявам, че не можах да дойда, не бях в града и сега ме е яд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KOen 0 #5 Отговорено 23 Декември, 2008 МНого добра среща се е получила ПроДължавайте в същия дух Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat'koko 0 #6 Отговорено 23 Декември, 2008 (Редактирано) Супер сте Весело посрещане на празниците и много щастие и късмет през новата година! Редактирано 23 Декември, 2008 от bat'koko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crx™ 29 #7 Отговорено 23 Декември, 2008 евала бе Хайдути да не сте се събрали на свинска смърт как искам и аз .... стига с тез бензиностанции и кафета немога да спя вечер ..... ЕВАЛА братлета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #8 Отговорено 28 Декември, 2008 СУПЕР. Евала на всички ви и весело посрещане на новата година. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #9 Отговорено 28 Декември, 2008 Браво колеги много готина среща сте си направили.Продължавайте все така и за в бъдеще да ви стане като традиция.Весело посрещане на новата година ви пожелавам! Наздраве П.П. Много поздрави от Ямболската дружина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speed1981 2 #10 Отговорено 29 Декември, 2008 е това се казва организация!ЕВАЛА!Весела коледа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MDL MoToRs 0 #11 Отговорено 29 Декември, 2008 Евала пичове ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sam 0 #12 Отговорено 29 Декември, 2008 има и момичета,не ги пренебрегвай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #13 Отговорено 29 Декември, 2008 А трябваше ли нова тема ? а де ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #14 Отговорено 29 Декември, 2008 евала маина само така. лудница напрао Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #15 Отговорено 30 Декември, 2008 Това се нарича организация.Супер,шапка ви свалям. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #16 Отговорено 30 Декември, 2008 (Редактирано) А трябваше ли нова тема ? а де ? Да трябваше Редактирано 30 Декември, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #17 Отговорено 30 Декември, 2008 Евала Браво за огранизация и за всичко а Като гледам освен хубавите коли и хубави жени е имало Браво ! Наздраве ! Весело посрещане на НГ . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове