Jump to content
Otto Kluge

Как се става фен?

Recommended Posts

Не ми хареса мнението, че истинският фен "не предава марката". Какво значи да "предадеш марката"? Според мен не е нужно да притежаваш нещо, за да му се възхищаваш.

Така е колега.Аз пък имах хондичка и от тогава Хонда ми харесват много почече от другите коли ,ама я продадох и си купих голф:)/Имаше една такава тема:)))/Но съм искал да го имам от 15 годишен - the power of Dreams - HONDA ;) и го имам мамка му и кошницата. ;) ;) ;) Но да съм станал фен на голф-не пък и няма да стана защото според мен след мк1 всичко е кенеф.Лично мнение,не че карам стара кошница и ся да се хваля/то да има за к'во/Така ,че ФЕН е състояние.Още се заглеждам по всяка хондичка на пътя:))) ...Ама много марсолкоФци се навъдиха из пловдивско ,маа му стара... ;):guns:;):box: Поздрави :box: Редактирано от ursus

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нека другите те определят като фен! Поздрави! !!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:):) Ииииййгаси въпроса?!?!?! След малко почвам да чета кой кво е написал, но първо ще напиша какво означава за мене да си фен! :) Офф.....по-трудно е, от колкото си мислех! Мога да кажа само, че от както видях първата си Хонда (Сивик 5-та, хеч, син, с джанти "Еленов рог" :( ), а това беше преди 6г., ми оттогава знам, че това ще е моята кола! Също оттогава, винаги, когато видя Хонда да минава покрай мен, нещо в мене трепва! Харесвам и много други марки и модели, но просто не е същото! :rolleyes: Не съм от тия, дето не признават никоя друга кола освен своята, щото даже още немам своя! Винаги преценявам +-те и минусите на всяка кола, и даже да знам че другата е по-добра от "моята" марка, нищо и никой не може да ме откаже да си взема ХОНДА!Та според мене, просто треа да ти иде отвътре любовта към дадено нещо - в случая - ХОНДА! ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

;);) Ииииййгаси въпроса?!?!?! След малко почвам да чета кой кво е написал, но първо ще напиша какво означава за мене да си фен! :( Офф.....по-трудно е, от колкото си мислех! Мога да кажа само, че от както видях първата си Хонда (Сивик 5-та, хеч, син, с джанти "Еленов рог" ;) ), а това беше преди 6г....

Я да покажем на хората за какво иде реч ;)

 

Публикувано изображение

 

Публикувано изображение

 

Публикувано изображение

 

 

Публикувано изображение

 

(кофти снимки, ма 2004-а телефоните бяха с кофти камери (с ленти ;) ))

 

Наистина, много добре изглеждаща кола, няма да бъде преувеличено ако се каже, че е дори уникална с тези изправени вежди и калници (въпреки, че по нея има поне 20кг кит, който се понапука след година друсане из улиците), на иначе човек който в никакъв случай не би могло да се нарече фен (незнам дали се личи от тези снимки, но на предното стъкло от дясната страна има дупка от куршум, правете си изводите за някогашния и собственик що за птица бе :angry:) .

 

Ето едно доказателство, как може да караш много красива и добре направена (на външен вид) Хонда, но въобще да нямаш симпатии към марката. T.e. между това да караш/притежаваш ХОНДА и това да си ФЕН НА ХОНДА няма нищо общо.

 

Спирам с OFF TOPIC-а

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...