Jump to content
Борислав

АСЕНОВГРАД.... Имали някой

Recommended Posts

Давайте идей за уикенда :D знам едно място над КУКЛЕН кво щекажите :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тази неделя за барбекю май няма да стане, може да си направим една среща в сани, ако има желаещи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тази неделя за барбекю май няма да стане, може да си направим една среща в сани, ако има желаещи

Ако решите за Сани пишете в колко часа ако мога ще дойда. Наистина времето го дават смотано. Дано да имате късмет да идете някаде на балкана. Ванка обадисе или незнам как да се намерим за да ти дам столовете, или ми прати на лични телефона ти да се чуем за да се видим някаде.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Давайте предложение да се видим че.Ако искате до Бачково може да скочим?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи,идваме около 16.00 на Санито и после живи и здрави към Бачково!Ако има желаещи да ни чакат на горния паркинг на Санито!Добре е да не закъсняват за да не стане много късно за разходка!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днеска може да пропусна,утивам на друго мероприятие,на този ден се събираме с нашите за празника.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес си искарахме много гот ;) за недошлите другия път ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ехооооооооооооооооо. . . има ли живи асеновградчани??? Вижте в наща тема предложението на РОЛИН за тази неделя и даите мнение. . . Да не измряхте от препиване тези 2 седмици бре??? Владо изчезна като бензина през 90-сетте. . .ха ха ха :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоше ,тук сме,пали колата и ела до нас да изпием по една бира :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мераклиите за неделя ще се ходи до Хасково ще има рали шампионат. Смятаме да си направим една разходка до хасково и така. Който има желание в Петък вечер ще си направим една срещичка са пловдивчани да се оточним какъв ще е планът на побира или кафе кой каквото му е кеф. Часа мисля към 19:30ч да се чакаме на изхода за пловдив и да потегляме. Ще пием кафе на едно заведение в тракия "ДАРКСАИТ" аз знам каде се намира и там ще се видим.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

момчета съжалявам но няма да мога да дойда до Пловдив. Ще се обадя на Ванката с купето да му обясня каде е точно заведението. Или се чуите с някой от пловдивчани да ви чакат на входа на пловдив.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

0888 657 032 или 0878 850 346 Обадете се ако има нужда! А пък от Борката се разочаровам вече. . . Тея милионо кво ще ги правите бре? Скоро свят няма да има,вие милиони събирате!Аиде даите му малко за душата!

Редактирано от Riko_Chervenia

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ванка,имаш лично.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам момчета но Братми отиде на концерта на есидиси и бях забравил че се пада точно днеска а имаше работа която трябва да се свърши. Но за неделя ще съм на линия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колегиПиша и тука понеже в пловдивската тема нещо им са изникнали проблеми на колегите и са възпрепятствани за неделя.Та да кажа и тука.... ако някой иска да се чакаме да пише да се разберем, ако не тръгвам сам :w00t:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

rollin ние ще тръгнем от Асеновград към 8:30ч за да може да сме в Първомай към 9:20ч ако може да ни чакаш на кръстовището на Дебър. И от там да поемаме към Хасково.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

OK аз мислех към 9 да тръгвам но ще се позабавим.Ето ми номера ако има нещо звънкайте0898 765 126 - Недко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Боре утре 8:30 ам на разклона за козаново чуйсе с адаша дасе разберете :w00t:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Боре утре 8:30 ам на разклона за козаново чуйсе с адаша дасе разберете :w00t:

Ок

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аиде де,вземете отношени малко по темата. . .Пловдивската:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наближава уикенда,айде давайте идей(за риба,дзън сред преродата или нещо друго) :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аиде де:lol: ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,много несериозни сте бре:dry: Никои нищо не пише,що бре???Владоооооооооооооо. . .много се губиш нещо по фланга;)Ич те няма.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЕЕЕЕЕЕЕЕ Тоше само аз съм ти в главата,мисля че си роден в Асеновград и на теб ти кряка жабата като на Асеновградчани,мисля да дойдеш у нас с преспиване и да се направеме мармалад по Асеновградски :) . Айде някаде да се съберем на няква хижа с 100 кила водка и 100 кебапчета на човек да му е.. иееееейъъ :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЕЕЕЕЕЕЕЕ Тоше само аз съм ти в главата,мисля че си роден в Асеновград и на теб ти кряка жабата като на Асеновградчани,мисля да дойдеш у нас с преспиване и да се направеме мармалад по Асеновградски :P . Айде някаде да се съберем на няква хижа с 100 кила водка и 100 кебапчета на човек да му е.. иееееейъъ ;)

Ха ха ха ха ха . . .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айдебе каде са идейте :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С това гадно време маи идеите за риба и дзън ще останат за другата неделая!За тая може нещо на закрито да измислим а???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С тези балове незнам дали ще пресъствам в неделя. Много мироприятия се очертават.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоше времето майщисе управя,давайте да мислим нещо ида палим гумите :) А със кучето(кучката)кво стана :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Боре утре когатотие удобно дамина за прожините,врътни един тел.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоше времето майщисе управя,давайте да мислим нещо ида палим гумите :) А със кучето(кучката)кво стана :D

Кучката ии било писано да живее,добре е вече:D А за неделя чакам предложения,свободен съм!В събота съм на абитуриентски бал и в неделя съм аиляк!Само да не се появи предложение в неделя сутрин,щото може и да го проспа. . .ха ха ха :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си минах отреда с баловете даже днеска карах абитурентка и видях Майната на едно крастовище до санпетербург и то преша, после видях и други момчета по пловдив с колите и така. Ванка пружините щом си решил за утре ги имаш. Ще ти се обадя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аиде момчета отивам до Стара Загора и довечера се връщам,ако измислите нещо пишете!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Момци даите да се зберем на кафенце идасе разберем за националната, :) кои иска в петьк или сьбота дае ясно по от рано :)

Редактирано от coupe-v

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ok

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета незнам какво ще кажете да идем в Сряда до Пловдив да видим с пловдивската група какво ще се разберем за националната. Кога ще се тръгва и каде да се саберем Майна груп на националната.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета аз вече се записах от петък. Тука в форума неспят чак 110 по ред съм в списъка. действайте да си изкараме както подобава перфектно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И АЗ да не остана по надоло се регистрирах №111 съм

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета в 19:00 най късно на изхода за Пловдив срещу чинара.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...