MAD DOG 445 #81 Отговорено 3 Април, 2009 Ае доги,ние с тебе не сме ли ем стари,ем кучета ве? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #82 Отговорено 4 Април, 2009 Абе има една такава работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #83 Отговорено 4 Април, 2009 Имаше една такава тема, нещо от рода на... раждането на един форум, развитието му, разводняванвто му и т.н.! Още, след като я прочетох ми стана ясно,че рано или късно ще стане подобно разделение и тук Аз съм един от т.н. "младоци", "млади кучета", "новобранци", или както там им викате! И ми прави впечтление, че за една година, откакто се регнах броят на мембърите се е вдигнал с 90-на %. Нямам никаква представа, на какво се дължи това?!? Лошото е, че това би трябвало да е хубаво, а явно не е!Мисля, че заслужилите и технически грамотни членове на клуба, трябва да имат търпение и да не се впрягат много-много на "зайците" (тъва е що се отнася до новите и безсмислени теми, правопис и такива подобни). А вече за умишлени нападки си е друг въпрос!Също така, новорегнатите, не трябва да имат каквито и да било претенции срещу админ, модератори и др. подобни редовъвеждащи хора! Най-малкото за това, че на тях се дължи съществуването на това виртуално място, в което намерих нови приятели и сродни души, и заради което израза "фен на Хонда" придоби нов смисъл за мен! ! ! Мисля, че идеята за анкета на тема "Кой за какво се е регнал?" е добра! Не, че може да се изгонят тези, които не се чУВСТВАТ истински фенове ама......И наистина темата за членските карти се изгуби някаде! Аз казвам така: 1-на от тия 500 карти е за мен, ако ще да е квото ще (както казваме в северозападна БГ). Само кажете как стават нещата!?!П.П. От този форум научих, толкова много неща, а все още нищо незнам! И искам да науча колкото се може повече, за това не се отказвайте от писане "стари кучета", че не виждам какво ще науча от новите!П.П.П. Темата се разводни с това отбряване! П.П.П.П. Сорри за дългия пост, ама бих написал и много повече, но няма да има кой да чете! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #84 Отговорено 6 Април, 2009 Бройте ме и мен хора към старите кучета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #85 Отговорено 7 Април, 2009 Дам... ще има много протести, защо аджеба потребителя ХХХ не е от старуте кучета, а е регистриран преди друго старо куче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #86 Отговорено 7 Април, 2009 ехе то кво стана тук е пълно с дърти мастии ПП: верно какви ще са критериите за човек който да пише в такъв форум? Може би админите ще са първи а после ще бъде с одобрение за всеки нов член? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #87 Отговорено 8 Април, 2009 всички регнати до януари 2008 стари, след това новобранци Майтапа дотук, сега сериозно. Хората основали този форум и допринесли за развитието му трябва да са тези, които да решат дали някой си там от мембарите на тоя форум заслужава и ние сме никой да оспорваме решенията им. И наистина ще е много по хубаво и приятно за хората, които са тук от години, като си пуснат една сериозна тема да няма сулю и пулю, регнати преди два дена да им размиват темата с интелегентни изказвания и мнения. Пожелавам успех на организаторите и дано на националната се стигне до единно решение.П.П - запазете ми и на мен една от тея 500 карти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #88 Отговорено 8 Април, 2009 Абе стари - нови , тука се търси кадърни Няма значение , че дали си от 1 месец регистриран или от 10 години В други форуми , в които съм регистриран малко след създаването им хич не те е*ат стар ли си къв си , като не си се доказал пред обществото е се тая Преди наистина имаше такива теми и обсъждания , че цял ден стоя пред форума и чета ли , чета И аз като някои почнах с празните приказки , страшно превъзбуден и т.н. - ама станах и аз Ентелигент / дали / Йерархията винаги ще я има , няма как важното е да си знаеш мястото или да поставяш на място другите всички останали само се оправдават / както вика Чичо Хронос / или може би Дядо , ако считаме йерархията / . Така , че във всяка една връзка трябва да има компромиси , така , че младоците - правете повече компромиси , та като пораснете да натриете на дъртите носовете , че всеки остарява - всеки изтрещява Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове