Neophyte 2 #1 Публикувано 15 Декември, 2008 (Редактирано) ЗдравейтеИмах честта да се опитат да ми крадат колата,но за мое съжаление ми откраднаха само музиката... иии сега запалителния ключ ми е разбит,намерих си го нали,обаче къв е проблема,дадоха ми го с кормилния прът и сега въпроса,как се сваля?разглеждах е обаче мен ми прилича на нитована,няма болт,няма гайка,няма нищонякой знае ли е как се сваля?колата е D14A1,89г Сивикмерси много Редактирано 15 Декември, 2008 от Neophyte Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #2 Отговорено 15 Декември, 2008 С мини флекс и далече от стъклата на колата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neophyte 2 #3 Отговорено 15 Декември, 2008 е ти пък ми еба майката .... верно ли така да давам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #4 Отговорено 15 Декември, 2008 Ако измислите друго, ще се радвам да го чуя/прочета... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #5 Отговорено 15 Декември, 2008 Има един отвор отгоре или от страни.Завърташ ключа на определено положение и натискаш металния чоп който е в тоя отвор и патрона излиза от конзолата. след това правиш същото и с твоя стария.ако не става, с шило и чук се развиват двата болта със скъсаните глави които си видял и милиш че са занитени. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове