VOR 25 #1 Публикувано 13 Декември, 2008 Човек, веднъж да се накани и никой да не е казал и дума преди това!!?Е тази неделя...Егоист?! .., Гребна база?! ...некви идеи???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 13 Декември, 2008 Месечните в Пловдив са всяка първа неделя от месеца. Тази сега по какъв случай е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VOR 25 #3 Отговорено 13 Декември, 2008 Ми не е месечна. Въпроса ми е дали ще има седмична? Обикновено по това време вече се е изписало едно кило хартия по въпроса:" кой ще идва, кой няма и колко ще съжалява..,ама другия път..!!" Всеки пита само за календара и колко готино е излезнал..и на кой му се е искало да е малко по усмихнат на снимката и .... Аз питам има ли желаещи за утре да се съберем за по едно кафенце, така или иначе времето е скапано...навън. Майна , OLMY , колеги....?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #4 Отговорено 13 Декември, 2008 Майната утре бачка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AlexDJ 7 #5 Отговорено 14 Декември, 2008 На мен идеята за седмична среща ми харесва сащо .! В пловдив няма такава и може да организираме нещо, но освен тема трябва да го опсъдим и на среща .Примерно на следващатата среща ще поговорим каде и кой ден .. Защото аз мисля е вапрос на навик. Със сигорност седмичните ще са в доста намален състав ,но дори и тогава аз сам сагласен да направим нещо. Иначе за 14.12.2008. Днеска несам в града иначе с одоволствие идвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sturshel 0 #6 Отговорено 14 Декември, 2008 всеки твой пост е .....наслада!!! стегни се бре!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VOR 25 #7 Отговорено 14 Декември, 2008 Знам, че е много късно за такъв пост, обаче..., в 14.00 мисля да мина през бензиностанцията на ЕКО в кичука на бул.Ал.Стамболийски срещу затвора.Ако някой сега се събужда и му се пие едно кафенце....., аз сам с маслено зелен металик(с 2 пръста кал по него) 6г. и ще сам в кафето.., който иска..да заповяда.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове