west bam 107 #1 Публикувано 12 Декември, 2008 Колеги здравейте искам да ви питам дали ще има проблем ако махна старата си глава Д14А1 и сложа Д15Б2 дайте акъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 12 Декември, 2008 Нека компетентните се изкажат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #3 Отговорено 12 Декември, 2008 Никой ли незнае да ми каже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #4 Отговорено 12 Декември, 2008 И какво точно ше спечелиш от тая операция .. каква ти е идеята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #5 Отговорено 13 Декември, 2008 Идеята ми е че мойта е сцепана на 100 места прегреях я а тази я намерих супер евтино я намерих айде народе дай съвет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #6 Отговорено 13 Декември, 2008 Слагай я, ще заспи и няма проблеми само че няма да спечелиш НИЩО. По добре сложи някоя с Втек и си промени инстталация, комп.... абе всичко -> но пък много пари. Ами ти като я вземеш пак трябва да мине шлайф за 20лв. и напасване на клапани 100лв., колкото ще ти струва и на твоита и печелиш от покупката, незнам но аз не виждам много смисъл във това освем ако твоита не е за боклука. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #7 Отговорено 13 Декември, 2008 не би трябвало да има проблеми.. мисля че буталната група на 1.4 , 1.5 и 1.6 е 75мм.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #8 Отговорено 13 Декември, 2008 Ами проблема с горивната помпа как мислиш да го решиш ако смениш главите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #9 Отговорено 13 Декември, 2008 По-добре не си разбутвай колата. Те хората щом са ти сложили такава глава, значи с такава трябва да си караш. Не казвам, че не може да се сложи каква да е глава, но при всички положения ще трябва да се правят някакви настройки на клапани и т.н. Ако ще слагаш друга глава по-добре да е Втек. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #10 Отговорено 13 Декември, 2008 (Редактирано) Ами проблема с горивната помпа как мислиш да го решиш ако смениш главите?Външна ... което е излишна набутвация на кинти ... Ако са чак толкова рядки тея д14-ки може да се сложи глава от д13б2 ако няма разлика в размера на клапаните. Предполагам вала си ти е в ред, та ако д13ката е с малко по-нисички фази можеш да си ползваш твоя.п.п. hondaracing - от д13 до д17 всичките са със 75мм бутала. Редактирано 13 Декември, 2008 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #11 Отговорено 14 Декември, 2008 Ми значи колеги по добре да не я взима тази глава ще си помисля добре и ще взема решение дали да я взема но ще чакам и отговори от други колеги и ще видим, като гледам май ще трябва да се правят промени ако ще слагам тая Д15Б2 глава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове