Jump to content
west bam

Tрансформация

Recommended Posts

Колеги здравейте искам да ви питам дали ще има проблем ако махна старата си глава Д14А1 и сложа Д15Б2 дайте акъл

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нека компетентните се изкажат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой ли незнае да ми каже

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какво точно ше спечелиш от тая операция .. каква ти е идеята :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята ми е че мойта е сцепана на 100 места прегреях я а тази я намерих супер евтино я намерих айде народе дай съвет

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слагай я, ще заспи и няма проблеми само че няма да спечелиш НИЩО. По добре сложи някоя с Втек и си промени инстталация, комп.... абе всичко -> но пък много пари. Ами ти като я вземеш пак трябва да мине шлайф за 20лв. и напасване на клапани 100лв., колкото ще ти струва и на твоита и печелиш от покупката, незнам но аз не виждам много смисъл във това освем ако твоита не е за боклука.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не би трябвало да има проблеми.. мисля че буталната група на 1.4 , 1.5 и 1.6 е 75мм..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-добре не си разбутвай колата. Те хората щом са ти сложили такава глава, значи с такава трябва да си караш. Не казвам, че не може да се сложи каква да е глава, но при всички положения ще трябва да се правят някакви настройки на клапани и т.н. Ако ще слагаш друга глава по-добре да е Втек.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами проблема с горивната помпа как мислиш да го решиш ако смениш главите?

Външна ... което е излишна набутвация на кинти ... :rolleyes:Ако са чак толкова рядки тея д14-ки може да се сложи глава от д13б2 ако няма разлика в размера на клапаните. Предполагам вала си ти е в ред, та ако д13ката е с малко по-нисички фази можеш да си ползваш твоя.п.п. hondaracing - от д13 до д17 всичките са със 75мм бутала. :) Редактирано от kalmara

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми значи колеги по добре да не я взима тази глава ще си помисля добре и ще взема решение дали да я взема но ще чакам и отговори от други колеги и ще видим, като гледам май ще трябва да се правят промени ако ще слагам тая Д15Б2 глава :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...