bull3t 0 #1 Публикувано 8 Декември, 2008 Пичове здравеите!Пиша тази тема защото съм голям фен на хонда и до сега нямаше начин да си купя хонда!Сега обаче имам желание и пари за един Civic cupe от 98 година за около 6000 7000 лв! Така до тук всичко хубаво,сега идва и проблема! На пазара няма много а ако има не е ясно какви са! Искам първо да попитам 1.6 двигателя оригинално 110 коня ли е или 126,защото срещнах и двата двигателя. Така втори въпрос. Знам че този двигател е здрав и няма много проблеми с него ,обаче ако има проблеми къде мога да ги очаквам?Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivi44a 1 #2 Отговорено 9 Декември, 2008 Здравей,колега и добре дошъл във форума.Ползвай търсачката,ще намериш доста инфо за този модел.Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #3 Отговорено 9 Декември, 2008 (Редактирано) 1.6 е 125 коня...пише се Coupe...не очаквай проблеми по-различни от на друг двигател на 10 години !!! Редактирано 9 Декември, 2008 от tazzz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #4 Отговорено 9 Декември, 2008 (Редактирано) Ми купето има два двигателя: 1.6 - 105к.с. (мисля че не е VTEC, но не съм сигурен) и 1.6 - 125к.с. VTEC. Втория е този, който ще ти бъде препоръчан тук. !!! Редактирано 9 Декември, 2008 от ZaRRicK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #5 Отговорено 9 Декември, 2008 колега ако набараш В-тековия двигател със 125 кона не се замисляй а го грабвай, а пък ако има добра потдръжка проблеми няма да имаш никакви...във форума има доста инфо за това купе, а ако искаш инфо от първа ръка питай крелион, той е един от хората най-добре запознати с това купе във форума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bull3t 0 #6 Отговорено 9 Декември, 2008 Благодаря Ви много. Значи това което ми трябва е V-TEC - овия двигател. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iskamvitec 0 #7 Отговорено 9 Декември, 2008 имах такова януари си го докарах от кюстендил от една морга и до ден днешен съжелявам че си го продадох беше и черно просто заради тия 2000 отгоре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #8 Отговорено 10 Декември, 2008 задължително V TEC овия, хем е по-икономичен, хем ще ти прави много повече густо като го настъпиш, чувството е неповторимо, карах веднъж 125-те кончета...яка работа, доста "бегачки" из града ги засрамява, много динамичен...абе кеф.нямам търпение да сменя сърцето и да си сложа и аз под капака В текче, тоя автоматик ме разглези, искам си ръчката пак, мързелива работа е автомата ама като одъртея по ще ме радва сори за офф-а, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bull3t 0 #9 Отговорено 10 Декември, 2008 задължително V TEC овия, хем е по-икономичен, хем ще ти прави много повече густо като го настъпиш, чувството е неповторимо, карах веднъж 125-те кончета...яка работа, доста "бегачки" из града ги засрамява, много динамичен...абе кеф.нямам търпение да сменя сърцето и да си сложа и аз под капака В текче, тоя автоматик ме разглези, искам си ръчката пак, мързелива работа е автомата ама като одъртея по ще ме радва :) сори за офф-а, :)колега вектрата ми сега е автомат 1.6 и да ти кажа ,автомата си е за хора на години! За мен сега едно в-текче 125 коня,ръчка ще е направо "муцка" !благодаря за отговорите и за топлото посрещане независимо,че не карам хонда,все още.п.с. явно ще се наложи да отложа купуването на сивика,че нещо го закъсах с парите и след нова година ще търся някоя резачка! Все пак ако някой иска да продава такъв сивик след 98год да ми драсне! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #10 Отговорено 11 Декември, 2008 явно ще се наложи да отложа купуването на сивика,че нещо го закъсах с парите и след нова година ще търся някоя резачка! Все пак ако някой иска да продава такъв сивик след 98год...Здравей, колега! За тия пари 6-7 бона малко трудно, да не кажа невъзможно да намериш 99-00 (демек след фейслифта). Виж, за 96-98 може.Успех въпреки всичко! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове