Jump to content

bull3t

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно bull3t

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Колеги ние тук кризата не я виждаме ,но в америка всичко е много реално. Всички марки седят със стотици коли които няма кой да купи! Те хората се опитват да преживеят като спират несекс-а,това е имиджова кола и никой който изплаща ипотека и още 2 кредита в америка примерно, няма да я купи!С други думи тази кола не я касае кризата толкова силно! проблема е че много пари трябва да се завърши модела а тези пари в момента им трябват на хонда! Дори следкато свърши кризата в Америка ще трябва много време на марките като хонда тойтота мазда и тн. да се оправят!Америка е огромен пазар за коли и сега той фактически не е действащ,защото там в момента се молят на хората да си купят кола! Нооо така е,тъпата система на американците да дават кредити ги доведе до там,че обарзано казано дължат пари на всеки човек в света!
  2. Охх колега много нещастие има по тоя свят и до теб е стигнало! Толкова неприятно се чуствам ,че има такива (пффф не знам как да ги нареча) колата е уникална и разбирам колко те е яд ,защото си вложил много любов и желание в правенето й. Вече е 18 декември и е минал повече от един месец, много ме съмнява,че ще можеш да я намериш. Или е на части(което е най-вероятното) или просто вече не е в България! Все пак да знаеш,че имаш подкрепата и очите на мен и моите хора в София! Дано се оправят нещата, не губи надежда братле!С теб сме всички
  3. имах рено лагуна и повярвай ми беше най-големия боклук на тоя свят от тогава съм намразил рено и най-вече френските коли.ако искаш да си намериш приятел автомонтъор купи си рено
  4. Ох ама всички вадите е*аси логиката! Едва ли не формула 1 е само загуба на пари! Това не е просто спорт, това не е просто състезание! Това е формула 1!!! Става въпрос за ПР ,за усъвършенстване на двигателите на хонда, за много неща! Да ако се погледнат цифрите ,от там се губят много пари, но после тези пари се връщат! Я в някой нов двигател ,я в това ,че е добра реклама( ако се представят добре,а напоследък тях ги няма никакви там). Та идеята ми е ,формула 1 не е някво селско състезание ,то е състезанието в което дори да участваш ,ти трябва да си щастлив , защото не всяка марка има отбор там ,не извинявам се ,само някои марки имат отбори там - НАЙ-ДОБРИТЕ (това изключва френските пиклъовци) Така че събратя ние трябва да скърбим,че любимата ни марка напуска това състезание на титаните!
  5. колега вектрата ми сега е автомат 1.6 и да ти кажа ,автомата си е за хора на години! За мен сега едно в-текче 125 коня,ръчка ще е направо "муцка" !благодаря за отговорите и за топлото посрещане независимо,че не карам хонда,все още.п.с. явно ще се наложи да отложа купуването на сивика,че нещо го закъсах с парите и след нова година ще търся някоя резачка! Все пак ако някой иска да продава такъв сивик след 98год да ми драсне!
  6. xaxaxaxaxaxx много ме кефите от хонда форума добри затапки пускате!
  7. Благодаря Ви много. Значи това което ми трябва е V-TEC - овия двигател.
  8. bull3t

    Civic Coupe

    Пичове здравеите!Пиша тази тема защото съм голям фен на хонда и до сега нямаше начин да си купя хонда!Сега обаче имам желание и пари за един Civic cupe от 98 година за около 6000 7000 лв! Така до тук всичко хубаво,сега идва и проблема! На пазара няма много а ако има не е ясно какви са! Искам първо да попитам 1.6 двигателя оригинално 110 коня ли е или 126,защото срещнах и двата двигателя. Така втори въпрос. Знам че този двигател е здрав и няма много проблеми с него ,обаче ако има проблеми къде мога да ги очаквам?Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...