Jump to content

rocky_4ever11

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно rocky_4ever11

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 10.05.1983

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Видин
  1. Идеята е добре замислена,но ми прилича извънземен кораб.Ако ми придадът по добур вид може и да успее не се знае
  2. Пасата преди 1 час го продадох за 1800лв.А ако те интерсува друга икономия пиши ЛС!
  3. Много благодаря за информацията.Но аз не мисля да и слагам Турбо,защото другата кола ми е достатъчно бърза и не ми трябва още една такава.Мисля да я продам и да си взема същия модел,но покрай 115 к.с.,но и обмислям и решението да продам другата кола за нея няма да взема по малко от 30 000лв. и се чудя защото след 3 месеца ще се женя и не ми трябва такъв "самолет" и с тези пари да си купя една дизелова семеина кола,но още не съм решил.Ако някои има желание моля да ми даде някакъв съвет.П.П. под другата кола имам предвит БМВ М3 ТУРБО 457 к.с. измерени на dyno.
  4. ми не Passat-а минаваше по 100-150 км на ден.обаче аз в града карам с не поваче от 40 км/ч просто от заниманието и другата кола ми стига трупката,не че хондата ще я карам по бързо де обаче ме интерсува много ли се вдига разходът на горивото ако и поставя Turbo и колко,ако не точно поне приблизително.Мерси на всички за пожеланията и доброто пострещане Този саит и този форум много ми допадат и са No 1 ,а за тунинг просто няма равни
  5. Мерси,за пожеланието.Passat-а не е дизел бензинов е и е моно(от 0 до 100 км/ч за 17.2 секунди).както набира мокра овца така и Passat-а набираше.и мерси много за инфото
  6. Не мога да разбера обаче защо не я караш тази кола. Да не би да нямаш книжка?Ми не я карам защото не е регистрирана и няма нищо(винетка,застраховка и други), а щом съм карал Passata до сега значи имам книжка.
  7. аз съм нов и още не я карам,но все пак в гаража седи Honda Civic 1.6 V-Tec 127p.s.,но имам един важен въпрос:ако и сложа турбо много ли ще качи разхода на гориво?????? Благодаря предварително.
  8. Здравеите,всички,аз съм нов във форума и имам следния въпрос-имам Honda Civic 1.6 V-Tec 127p.s. и не я карам.искам да знам всичко за този модел,колко харчи,евтина ли е за подръжка,здрава и надеждна ли е,имали слаби места и други такива.не съм я карал защото имам един старец(vw passat 1.8)много е икономичен(дава ми разход 5-5.5/100 бензин градско и пада на 3.8/100 извънградско),и лесен за подръжка.Обаче ми писна от него а и е много стар(89г.) и мисля да го продам.Хондата е докарана преди 3 седмици от германия и е на 67 000 км. реални карана от човек на 74 години .прекалено много е запазена за кола на 10 години.има всички екстри за модела без кожен салон и люк.По възможност да пишат хора които такава кола!благодаря преджарително.П.П.Моля ви не ме пращаите по разни други теми и дискисий,всичките съм ги чел!.!.!.!
×
×
  • Създай нов...