dulgia83 0 #1 Публикувано 8 Декември, 2008 здравейте!карам хонда сивик седан d15b2 и имам проблем с делкото.палеца се клати и пълни капачката с масло.трябва да сменя лагерчето и семеринга някои може ли да ми каже размерите на лагерчето и семеринга и евентуално от каде може да ги намеря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #2 Отговорено 8 Декември, 2008 Пробвай с търсачката има доста неща писани по тази тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #3 Отговорено 9 Декември, 2008 Точен по размер лагер едва ли ще откриеш!Престъргва се леко оста (мисля 0.2мм)и се пригажда много близък по размер на оригиналният лагер.Става без проблем ,аз съм го правил.Палеца най -вероятно ще го счупите,така че го сменяш с нов !!! Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dulgia83 0 #4 Отговорено 9 Декември, 2008 да и аз знам че се престъргва лагер и става.един приятел ги прави но не може да няма и истински някаде.тои вътрешният размер на лагера е 12.5 а този дето се купува и се престъргва е с 5 стотни по малък.в противен случай ако не намеря и аз така ще направя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове