Jump to content
audioslave50

обраха ми хондата

Recommended Posts

днес сутринта стажам и си гледам стаклото на седалката и ми стана лошо ,открадна ли са ми GPS поставка и анти радар.касетофона с панела си биаха вътре а не са ги пипнали педераси скапани :P:P:P:P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Олио да ги попари такива боклуци. Но колега щом не са ти взели СД-то а само поставка и радар ! да не ти е поизтекла застраховчицата и тва да е напомняне само :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мммм нямам колата е стара и застраховката е по скапа от колата дето се вика ,една студена вода и ново стакло

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами разтурси се малко в форума със сигурност някой колега ще има ;) И дано повече не се случват такива неща че е супер лаинарщина :( Айде колега успех иии Пздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кофти са те изиграли,тези боклуци.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

днес сутринта стажам и си гледам стаклото на седалката и ми стана лошо ,открадна ли са ми GPS поставка и анти радар.касетофона с панела си биаха вътре а не са ги пипнали педераси скапани ;);):D;):lol:

Това в кой квартал се случва?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

днес сутринта стажам и си гледам стаклото на седалката и ми стана лошо ,открадна ли са ми GPS поставка и анти радар.касетофона с панела си биаха вътре а не са ги пипнали педераси скапани ;);):D;):lol:

никои не е застрахован ,на все пак надарен негар да ги е...е дано

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

младост 1а

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

днес сутринта стажам и си гледам стаклото на седалката и ми стана лошо ,открадна ли са ми GPS поставка и анти радар.касетофона с панела си биаха вътре а не са ги пипнали педераси скапани ;););):lol:;)

младост 1а
Колега да им отрежат рачичките на тези наркоманчета или каквито са там мизерниците.Знам какво, ти е и аз съм минавал през това няколко пъти. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко извън темата...там където си паркирам колата явно е апетитно мястото съседа ми и той там ги смества 2-те си коли,обаче неговите някой ги отстрелва с въздушна пушка :D Вчера ме спира да ме попита как е моята,направо се изпотих ;) за щастие аз се разминавам за сега!Груби селски прояви :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ужас колега. Дано не се случва на никой. Според мен не са имали време да вземат останалото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Събужам се преди няколко дена, слизам долу до колата при което заварвам едно флайърче защипано на чистачките с реклама на ЛЕВИНС гражданска отговорност и сериозно напукан преден джам :) Явно тук в София това е практика! Да живее България! ПС> Пич и аз съм от Младост (3) кажи ми точно кога стана тази история? Май са ни минали по едно и също време :lol:

Редактирано от stanislav_stz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази държава я управляват застрахователите, какво се шашкате, не карайте без каско и го плащайте на време...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:lol: Научих, че на един познат с голф 3 за му откраднали ейнджъл-айса и решетката без емблема. До какво стигнахме, мизерна нация, мизерни хора. Връщаме се 90-те когато се крадяха емблеми и чистачки.

Публикувано изображение

Това е модела, някой ако засече да се продава тънко да свирка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в понеделник бях на София при гаджето в студентски град оставих я читава ставам да тръгвам към белово и какво да вида две гуми една предна и една задна ми отвъртели игличките позагледах се и кво да вида не е само моята поне 4-5 бяха натръшкали се с по две гуми имаше обаждане на един приятел за крик, гумаджия оправих се чак към 12 часа от 7 сутринта

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега сори за случката ,преди време и на мен ми се случи същото -само че аз не си бях платил каското ииии ..нещо си мисля ,че ме обработиха застрахователи.Ако ти трябва стъкло драсни едно лично ще помагам ,знам как се чустваш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хора. Връщаме се 90-те когато се крадяха емблеми и чистачки.

Много си прав.На един приятел,скоро му взеха чистачките.Да се смееш ли,да плачеш ли ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...