Jump to content

Recommended Posts

колеги един познат ми каза че някои от вас си е направил този в-тек контролер демек да си регулира вклиучването на в-тека интересувам се каде се поставя точно тая джаджа и от каде може да си я набавя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аиде колегикои си го е напавил този контролер

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

остаи тая работа колега то си има чипове за това :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

един колега с един саит http://www.pmconsult-bg.com/news_old/news.htm тои предлага такива джаджи от щатите обаче ги няма налични и ми каза че небили много стока и че е по добре да питам вас колеги някои бил го е направил било елементарно обаче как каде се слага и готин ли е ефекта незнам :o;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е то чипа едно на рака :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тия от хонда са мислили толкова по въпроса,ати си решил сега да им подобриш модела сняква си джаджа там,пожелавам ти оспех с развалянето на в-тека :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам такъв контолер :cool: Ползвам го само и единствено да ми включва втек-а по-рано и да се изключва по-късно.Другите функции не ги ползвам, за тях ми трябва Дино.Ако ще е само за това сложи си чип.Удобството в случая с контролера е, че може да и си променяш параметрите когато решиш.Аз ползвам Апекси Вафц2.Има си схема и се свързва лвсно :cool: Следваш няколко прости процедури и работата става.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

остаи тая работа колега то си има чипове за това :cool:

С Елементарни глупости няма да постигнеш никакъв ефект.Само промяната на точката на вкл. не ти помага нищо.Променяики включването трябва да се промени и момента на горивното впръскване и те тогава става интересно.Сам си прецени дали да си земеш некой Ибейски чип,или се обърни към колегите дето правят чипове.Ти преценяваш ко ще ти е икономически изгодно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега Krelion аз ще купувам APEXI VTEC AFCⅡ този модел от един колега може ли слет като го купя да се обърна към теп за някои вапроси от към инсталация защото ми се вижда сложно :help:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и може да прецакам машината :help:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вафц си има компенсация на горивото.Човека си каза, че иска контролер. И верно, ако ще е чип има кой да ти го направи.

колега Krelion аз ще купувам APEXI VTEC AFCⅡ този модел от един колега може ли слет като го купя да се обърна към теп за някои вапроси от към инсталация защото ми се вижда сложно wink.gif

На каква кола ще го слагаш?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен Втек контролерът се замества от ТОВА :) Вместо светодиоди на края през транзистор се свързва втек-соленоид. :) Вероятно може да се направи и по-сложно, ама ...все няма време...БТВ - Втекът не се прецаква лесно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... БТВ - Втекът не се прецаква лесно :)

А къде си вързал датчика за налягането че си толкова уверен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... БТВ - Втекът не се прецаква лесно :)

А къде си вързал датчика за налягането че си толкова уверен :)
:)Никъде. Някой ден съм се зарекъл да го вържа...:)За да не разводняваме темата: Датчикът сработва при достигане на достатъчно налягане. Е, ако е недостатъчно, в-текът просто няма да включи... ЕЦУ-то вероятно чете повече параметри - което може да се направи и с горната схема, но най-важното тя си го прави. За ВАФЦ контрол обаче вече трябва повече... Редактирано от nonamed

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...