bebcho 1 #1 Публикувано 7 Декември, 2008 След преглед в сервиз ми казаха, че са за смяна:1) ляв горен носач2) ляв вътрешен накрайник3) десен външен накрайник4) втулка на ляв носач долен5) 4-те тампони на стабилизиращата щангаМоже ли да изчакат зимата при положение че минавам около 1000 км на месец?Трудоемки ли са за смяна частите 1 ден ще стигне ли за смяна?Къде е най-изгодно да си ги купя и ако знаете ориентировъчни цени?Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vti16v 0 #2 Отговорено 7 Декември, 2008 След преглед в сервиз ми казаха, че са за смяна:1) ляв горен носач2) ляв вътрешен накрайник3) десен външен накрайник4) втулка на ляв носач долен5) 4-те тампони на стабилизиращата щангаМоже ли да изчакат зимата при положение че минавам около 1000 км на месец?Трудоемки ли са за смяна частите 1 ден ще стигне ли за смяна?Къде е най-изгодно да си ги купя и ако знаете ориентировъчни цени?БлагодаряЗдрасти колега,ако ми кажеш каква ти е колата утре мога да ти дам цени за "MOOG". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivaivalito 8 #3 Отговорено 7 Декември, 2008 (Редактирано) MOOG е добре пич но ако то кажа как стоят нещат с ценообразуването им ...Моите шарнири са MOOG тва е перфектна марка но горният носач им е доста скъп.Виж в Ибей има направо Кит за окачване за почти без пари.Само ще спомена че шарнир MOOG за D15B2 в България струва 40 лева аз го взех за 6 Евро от Белгия все пак там го правят .Дали е нужно да плащаш 4творна цена ? Редактирано 7 Декември, 2008 от ivaivalito Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #4 Отговорено 7 Декември, 2008 Здрасти колега,ако ми кажеш каква ти е колата утре мога да ти дам цени за "MOOG".Honda Civic 1994 year 1.6 ESi 125 k.s. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #5 Отговорено 7 Декември, 2008 Забравих двигателя D16Z6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #6 Отговорено 12 Декември, 2008 up! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rossi 1 #7 Отговорено 14 Декември, 2008 колега, втулки за долните носачи - 20лв за носач в сервиза на Хонда..миналата седмица сменях маншони, шарнири и ми останаха втулки за задните долни носачи работата е 2-3 часа..смятам че за всичко няма да е повече от ден .. носач цена - 200лева нов, 100 - рециклиране .. успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ALEX 1 #8 Отговорено 14 Декември, 2008 Защо цял носач,неможе ли само шарнир? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #9 Отговорено 25 Декември, 2008 От зад на стабилизиращата щанга някой има ли представа колко са точно тампоните защото в магазина ми казаха че са само два и толкова купих но в сервиза при огледа ми казаха 4 като погледна от долу 2 са в средата а в края от двете страни същите ли са или вече не се водят така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #10 Отговорено 25 Декември, 2008 2 са точно където е планката към купето,другото са биалетки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове